Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Borsalino

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 293 83.5%
  • Sevmem

Kullanılan: 58 16.5%

• Kullanılan toplam oy
    351
Kaido'nun yamulduğu saldırıları hiç zorlanmadan karşıladı. Garip karakter Kizaru.
Luffy hiç kral haki ekli saldırı kullanmıyor ki, Kaido Kizarunun tek yediği atak gibi düzinelerce NİKA saldırısı yiyor, hiçbir şey olmuyor.

--Kizarunun atak zayıflatılmış. WB, Marco kendi bedenlerine lazer yiyorlar bir şey olmuyor.
--Hız zayıflatılmış, bir var bir yok misali, bir bakıyorsun hızlı hareket ediyor, bir bakıyorsun kalakalmış.
--Savunmam iyi diyor ama Kaido etmez, tek beyin esneten yumruğa teke gitti.

Kanaatimce diğer amiraller gibi herhangi bir Yonkoyla (WB-BM-Kaido- Shanks) eşleşebilecek kadar güçlü değil. Luffy henüz Yonko ayarı değil, o yüzden Luffye bakmak yanıltıcı oluyor

Yatakana mi neyse o alan saldirisindan Sento koşarak kaçıyordu yav.

Hadi ts sonrası Luffyde gözlem haki var bu sahnede Buggyde haki falan da yok. Buggye aslinda lazeri işletip ben zaten kesilmem delinmem vs muhabbeti de yapabilirmiş aslinda nedense tercih etmemiş.

Kizarunun yeteneği aşırı nerf yemiş bu halleriyle. Hız ve Saldiri gücü yönünden üstün olmasi gereken karakter kalkip benim savunmam iyi dedi çıktı. Eggheadde yeteri kadar teknik çesitliliği de göstermedi. Bir klon var daha önce görmedigimiz onu da Nika basit bir tekmeyle yok edebiliyor.
buggy şans karakteri ya hocam çok ciddiye almaya gerek yok akainunun magmasındanda kaçıyor luffy 3 amiralin karşısına çıkıp sağ kalıyor felan marineford böyle zorlama senaryolara fazla fazla sahip zaten.

yeteneği nerf yemedi ya g5 ile ışık ve temassız kullanarak eşleştiği 2-3 clash anı var mangada animeye eklememiş ama toei sağolsun onun dışında klon ve amanomurokuma gibi kılıçları baya op kizarunun ek olarak g4 den hasar almama gibi olayları defansı ve meyvesinden geliyor zaten ellerine bakarsan ışık şeklinde savunuyor kendini zaten birde sanji-kuma-franky gibi karakterlere hemen yasakano magatama yaparak üstün geliyor zaten mangada.

sentomaru beklediğimizden hızlı demek dışı bişiy gelmiyor aklıma benim obezde olsa koşuyor demekki yani.

Luffy hiç kral haki ekli saldırı kullanmıyor ki, Kaido Kizarunun tek yediği atak gibi düzinelerce NİKA saldırısı yiyor, hiçbir şey olmuyor.

--Kizarunun atak zayıflatılmış. WB, Marco kendi bedenlerine lazer yiyorlar bir şey olmuyor.
--Hız zayıflatılmış, bir var bir yok misali, bir bakıyorsun hızlı hareket ediyor, bir bakıyorsun kalakalmış.
--Savunmam iyi diyor ama Kaido etmez, tek beyin esneten yumruğa teke gitti.

Kanaatimce diğer amiraller gibi herhangi bir Yonkoyla (WB-BM-Kaido- Shanks) eşleşebilecek kadar güçlü değil. Luffy henüz Yonko ayarı değil, o yüzden Luffye bakmak yanıltıcı oluyor
g4 snakemanin saldırılarıyla eşleşip g5 ile 2-3 clash atması ve klonları ile bisüre dövüşebilmesi yeterli diğer yonkoular ile eşleşebilmesi için karakterin mental nerf etkeninide unutmamak lazım animenin son kısmında çok belli oluyor zaten mangadada acım derinlerde felan diyordu kizaruyu egheadde tam potansiyal görebildiğimizi sanmıyorum ama ona reğmen luffy sınırına geldi yani kizaru yemek vermek yerine öldürebilirdi diye düşünüyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık