Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Boa Hancock vs. Jinbe

Kim kazanır?

• Hancock

Kullanılan: 4 66.7%
  • Jinbe

Kullanılan: 1 16.7%
  • Yenişemezler

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6
Gönlümden Hancock-sama geçiyor fakat Jimbei, Ace ile eşit dövüşmüş Akainu'nun magmasını avuçlamış bir adam. Dayanıklılığı ve Balıkadam Karatesi de üst düzey. Zorlu geçen mücadeleden sonra Jimbei'nin ayakta kalacağını düşünüyorum.

Bu arada Jinbe, meyve kullanıcılarına Balıkadam Karate sayesinde etki edebildiğini söylemişti. Yani Busoshoku Haki'si olmayabilir, eğer böyle ise Haki savunması da yapamaz ve Hancock'un temasları bedenini taşa dönüştürebilir, çünkü Hancock'un pacifistayı da taşa çevirdiğini gördük. Yani eğer yakın dövüşte temas kurabilirse kendisini arzulamayan birini de taşa dönüştürebiliyor. Bu da Jinbe için tehlikeli olabilir.

Hancock arzuları olmayan şeyleri yani cansız nesneleri ve arzusu olmayanları (PX ler gibi) taşa dönüştürebilir ama Jinbei nin arzusu var ama balık kadınlar yada deniz kızları için insanlar için değil o yüzden ilk mesajımda arzu olayı baştan faul dedim :)
Tekmesiyle direk temas kurduğunda arzusuz kişi ve nesneler ile başkalarına karşı arzu duyan kişilerin arasında fark olacağını sanmıyorum. Sonuçta uzaktan yaptığı 'Mero Mero Mellow' saldırısıyla bile kadınları ve Den Den Mushi'yi (o da karşı cins Den Den Mushi'lere ilgi duyuyordur herhalde, belki de duymuyordur :D. Acaba nasıl ürüyor bunlar?) taşa çevirebiliyor. Tabi Den Den Mushi ile Jinbe'yi bir tutmuyorum :D. Sonuç olarak arzusuz Pacifista ile başka bir şeye arzulu Jinbe arasında fark olmaz diye düşünüyorum. Bu arada oyumu kullanmadım hala, yani 'böyle böyle olur Hancock yener' demiyorum.

Bence de Hancock.Çünkü ne olursa olsun K.Haki sahibi.Arkadaşlardan biri gözlem hakisine sahip olmayabilir demişti ama oda vardır %98 çünkü K.Haki sahipleri 3 tür hakiyide bulunduruyorlar.Jimbei reyiz babam adam eyvallah balıkadam karetesinin özelliği sayesinde de ateş veya magmaya karşı bir süre dayanabiliyor onada saygım sonsuz ama işin içine haki girince işler farklılaşıyor.Hancockla ilgili şöyle bişeyde var doğduğundan beri (köle olduğu zamanlar hariç) hakinin içinde büyümüş.Kuja kabilesinde haki çok bilindik bişe ve durum böyle olunca Hancock un hakisini iyi kullanabildiğini söyleyebiliriz.
Hancock ablamızın cazibesinden de etkilenmeye bi bizim Luffy, Momonga gibi gerçekten ciddi bir koramiral bile cazibesinden etkilendi.Bu yüzden Jimbe yi reyizinde etkilenebileceğini söylesem yanlış olmaz.
Ama vs öyle kolayda geçmez :D Sonuçta Jimbe yi bu kolay lokma değill

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık