bunu söyleyen bir arkadasımız vardı sürekli tartısırdım onunla,lolanın annesi yonko cıkıcak diye fi tarihinde konu acmıstım.hemde daha saboadyde falandı güncelDediğin gibi Bavs katılıyorım. Ayrıyetten güçlü iradeyi taşıyacak güçlü bir beden olması lazım. OP evreninde kadınlar hiç bir zaman söz sahibi olamadı çok arka planda kaldılar her zaman.

oda demişti kadınlar güçsüz,erkeklerin kas yapısı falan,gördükki dünyadaki en güçlü 4 korsandan biri kadın.7 shicbukaiden biride kadın.korsanlar kralını doguranda kadın

o yüzden hani dogrudur kadınlar daha güçsüz olabilirler ama genelleme yapmak makul degil.hancock ve linlin dünyada en basa oynarlar.heleki linlin direk en kötü 4. sırada

jinbeinin houshokudan etkilenmiyecegide bariz zaten,yukarıda yazdım ama söyle özetliyeyim,hancock houshokudan ziyade bunla meyvesini kombine etmesine borclu gücünü,yani vurdugunda taslastırıp kırmasa,hakisi onu bu kadar korkunc yapmaz.hackte bir vursa, bartoyu yamulturdu belki ama, seytan meyvesi gücü herseyi degiştirdi,bunuda göz önüne almak lazım.gerisi tabi herkezin kendi düsüncesi bunada saygı duymak lazım.