Erkek adam tsubasa izler boş iş bunlarOrtalama bir yaoiden daha çok gay barındıran tek manga.
![]()
![]()
Güncele geldim bu arada bunda. Kaiser'i sevdim. İsagi'nin sömüreceği karakterlerin tasarımını hep güzel yapıyorlar. Nagi'nin takımı yendikleri maç bayağı güzeldi. Hala çok da aşırı kaliteli bir seri olduğunu düşünmüyorum gerçi ama toplu okurken çok güzel akıyor. Tam altı ay ara verip sonra tekrar okumalık seri yapmışlar.Seriye Noel Noa, Lavinho, Ness, Kaiser, Chris falan dahil olunca çok iyi oluyor.(İlk bölümlerdeki ego savaşı yok ama işler ciddiye biniyor.)
Türkçe çevirisi var mı?
Çeviri durmuş galiba?Eğer öyleyse hiç bulaşmayayım.![]()
Blue Lock Bölüm 1 - Manga Oku TR
mangaokutr.com
Durup durmadığından emin değilim, güncelle tr çeviri arasında 10-15 bölüm var. Manganın dili kolay zaten beğenirsen ingilizceye geçersin.Çeviri durmuş galiba?Eğer öyleyse hiç bulaşmayayım.
Igaguri hakkında ne düşünüyon knk? Bunu cidden merak ettim; ben her bölüm laf ediyorum, aşırı sıkıcı.Güncele geldim bu arada bunda. Kaiser'i sevdim. İsagi'nin sömüreceği karakterlerin tasarımını hep güzel yapıyorlar. Nagi'nin takımı yendikleri maç bayağı güzeldi. Hala çok da aşırı kaliteli bir seri olduğunu düşünmüyorum gerçi ama toplu okurken çok güzel akıyor. Tam altı ay ara verip sonra tekrar okumalık seri yapmışlar.
Potansiyelsiz yan karakterlerle pek ilgilenmiyorum. Biz İsagi, Nagi, Bachira, King, Chigiri falan devam.Igaguri hakkında ne düşünüyon knk? Bunu cidden merak ettim; ben her bölüm laf ediyorum, aşırı sıkıcı.
Tsubasa'daki Ishizaki'ye benzetmeye çalışmışlar ama aşırı vasıfsız kalmış.