Ne gereksiz çıkarım yaptın öyle.Sen kendini boş yere yormaya devam et, biz serinin sonunu görmüşüz, sende göremediğinden boşa troll geçmeye çalışıyon![]()

Serinin sonunu da görmüş maşallah teoriyi de sen yazdın heralde eline sağlık başkan.

Ne gereksiz çıkarım yaptın öyle.Sen kendini boş yere yormaya devam et, biz serinin sonunu görmüşüz, sende göremediğinden boşa troll geçmeye çalışıyon![]()
Yoo, ilk tebrik eden benim, serinin sonunda bu teori başlara çıkar, benim yorumda ilklerde olurNe gereksiz çıkarım yaptın öyle.dalga geçen yok konu şahane zaten de bu neyin kafası.
Serinin sonunu da görmüş maşallah teoriyi de sen yazdın heralde eline sağlık başkan.![]()
Zamanım yok ne yazık ki yoksa bunlar güzel şeyler.Yoo, ilk tebrik eden benim, serinin sonunda bu teori başlara çıkar, benim yorumda ilklerde olur
Yalnız, espiri bilmem ne yapmıyorum diyon da, bari bir çıkarım yap da teoriye katkın olsun :/
Zamanın yok da boş yazmayı biliyorsun yalnızZamanım yok ne yazık ki yoksa bunlar güzel şeyler.![]()
Boş yazmak zaman harcayan bir eylem değil. Düşünmektir zaman alan. Neyse, uzatmanın anlamı yok.Zamanın yok da boş yazmayı biliyorsun yalnız![]()
Boş yazacağına, iki dakika teori yaz/çiz de senin de teorilerini okuma şerefine erişelim :/
İki dakika göz atmak, üç satıra bedeldir bana göre, sana göre de öyledir bence. Neyse, dediğin gibi uzatmanın manası yokBoş yazmak zaman harcayan bir eylem değil. Düşünmektir zaman alan. Neyse, uzatmanın anlamı yok.
Yazan arkadaş sizlere ömür.sağlam teori