Ben de aslan payını Akainu'ya yazıyorum.Akainu taşa hasarın çoğunu vermiş sonuna kadar getirmiş. Sonra Teach sonda vurmuş. Düşen 100 itemin 99'una Akainu yazıyormuş. Akainu orada olmayınca geçen süre sonunda Teach almış itemleri.
Ben de aslan payını Akainu'ya yazıyorum.Akainu taşa hasarın çoğunu vermiş sonuna kadar getirmiş. Sonra Teach sonda vurmuş. Düşen 100 itemin 99'una Akainu yazıyormuş. Akainu orada olmayınca geçen süre sonunda Teach almış itemleri.
Sen taraflı açmıssın ama konuyu tarafsız biri açmalıydı. Wb kafasız yaşardı falan diyormuşsun @Alpamis iddiasına göreBir mevzu tartışıyoruz sürekli sürekli konu buraya kayıyor o öldürdü bu öldürdü gibisinden madem öyle önce bu konuyu halledelim dedim kafama estiğinden açmadım yani.Eskisi gibi konu açma isteğim yok.
Wb kafasız yaşardı falan diyormuşsun
Taraflı açmadım.Onlar seneler önceki muhabbetler.Konu içeriğine hiçbirşey taşımadım.Sen taraflı açmıssın ama konuyu tarafsız biri açmalıydı. Wb kafasız yaşardı falan diyormuşsun @Alpamis iddiasına göre
Konuyu devredebiliyorsan @II. Invictus a devret.
Madem bu kadar net niye konusunu açtın o zaman. Farklı düşüncelerde olacak tabi öbür türlü tartışmanın anlamı ne.Mangada açıkça geçiyor karasakal diye ki adama en iyi bilenler öyle anlatmışlar ama bizim forumda bu seçeneğe 3 oy çıkıyor.Bir daha lütfen kendinizi Worstgen'den üstün görmeyin...