Kendi kibri.
Ben olsam yaşamam öyle kendi kafama sıkarım, WB de yaşamak istemezdi öyle.Öyle ama doğru kafasının yarısı olmadan yaşayan insanlar var beyazsakal da iradesi istiyorsa yaşardı iradeli adam sonuçta.Sen tıp biliminden iyi mi bileceksin ?![]()
Başladı yine bizim mesaiSakazuki kafasının yarısını aldığı anda ölmemesinin sebebi, kafasının içinin boş olmasıdır. Orada hayati bir organ olsa oracıkta ölürdü zaten.
Sakazuki'nin onu öldüren asıl darbesi, gövdesini deldiği saldırıydı diyorum.
Bu konuda Shiki örneğini de vermiştim.Kafaya dümen giren adam yaşıyorsa Wb hayli hayli devam eder yoluna.Kafasının yarısını Franky gibi Cyborg yapar orası sorun değil.Asıl kafada dümenle yaşamak küçük düşürücü bence.Gerçek korsanlar bunları takmıyor Shiki,Teach,Shanks gibi beyazsakal da savaş hatırası sayardı.Ben olsam yaşamam öyle kendi kafama sıkarım, WB de yaşamak istemezdi öyle.
Shanks: yüzünün yarısı nereye gitti ?Bu konuda Shiki örneğini de vermiştim.Kafaya dümen giren adam yaşıyorsa Wb hayli hayli devam eder yoluna.Kafasının yarısını Franky gibi Cyborg yapar orası sorun değil.Asıl kafada dümenle yaşamak küçük düşürücü bence.Gerçek korsanlar bunları takmıyor Shiki,Teach,Shanks gibi beyazsakal da savaş hatırası sayardı.