Shanks'in yüzündeki çizik = WB'nin yüzünün yarısının gitmesi... @Millennium Wizard yine şaşırtmıyor.
İtin köpeğin birinden aldım derdi söverdi nolacak.Shanks: yüzünün yarısı nereye gitti ?
Wb: savaş hatırası karıştırma orasını...
Bu çıkarımı sen yaptın ben değil.Shanks'in yüzündeki çizik = WB'nin yüzünün yarısının gitmesi... @Millennium Wizard yine şaşırtmıyor.
Şuraya doğru gidiyoruz...İtin köpeğin birinden aldım derdi söverdi nolacak.
Bu çıkarımı sen yaptın ben değil.Elbette çizikle bir tutmazdı Wb göğsündeki yaradan daha çok anardı belki de bilemiyorum adil bir dövüşte almadığından umursamayabilirdi de.
Çok geçmiş olsun. Babanın maşallahı varmış reis.Benim babam çatıdan düştü, tiner ile yandı, trafik kazası geçirdi, elektrik yedi hala turp gibi hayatta. Ama magma darbesi alsa o bile yaşayamazdı.
Metin 2'de de metin taşını kesen değil, düşeni alan kazanırdı.Ağır yaralı ve hasta WB’yi Teach öldürdü. Lol oynayanlar bilir Baronun canı 1’ken vurursanız siz öldürmüş olursunuz.
Akainu taşa hasarın çoğunu vermiş sonuna kadar getirmiş. Sonra Teach sonda vurmuş. Düşen 100 itemin 99'una Akainu yazıyormuş. Akainu orada olmayınca geçen süre sonunda Teach almış itemleri.Metin 2'de de metin taşını kesen değil, düşeni alan kazanırdı.
Bir mevzu tartışıyoruz sürekli sürekli konu buraya kayıyor o öldürdü bu öldürdü gibisinden madem öyle önce bu konuyu halledelim dedim kafama estiğinden açmadım yani.Eskisi gibi başlık açma isteğim yok.@Millennium Wizard şöyle konular açma la bi daha işin gücün milleti birbirine düşürmek.
Yönetime çağrım Mw konu açması yasaklansın.