Kaido'nun tek eksikliği meyve uyanışı olmamasıydı.Kaido full paket bi' adam. Bu morukların her birinin Kaido kadar güçlü çıkacağını düşünmek absürd ve ütopik olur. Çoğunda o hava yok zaten.
Bide seriye ağır gelme konusuda var o ayrı tabi

Kaido'nun tek eksikliği meyve uyanışı olmamasıydı.Kaido full paket bi' adam. Bu morukların her birinin Kaido kadar güçlü çıkacağını düşünmek absürd ve ütopik olur. Çoğunda o hava yok zaten.
6 tane tane imparator üstü eleman olsa piyasada korsan bırakmazlar ne anlatıyorsunuz.Yonkolar Dünya Hükümetinin işine yarıyor diğer korsanları caydırmada. Yonkoları kaldırmak istedikleri yok takılsın oynasınlar diyorlar bir tarafta.
Ooo sen çok geride kalmışsın.Wano da Zoro, Enma’yı almıştı.Sonrası yok bende.
İm, 2 kaidoyu üst üste koyacak kıvamda çıkacak rez alKaido'dan güçlü 5 karakter + bunların da üstünde Im'yi yenecek 6 kişi kimler? 3 amiral + BB ve tayfası da var işin içinde. Kutsal şovalyeler de eklendi mevzuya. O kadar üst düzey çıkmaları pek mümkün değil.
Shanks ın featleri kaidodan çok daha üst. Daha güçsüz çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.Fanlık yapmamak lazım. Son döneminde Kaido en güçlü korsandı. Bu kaç defa vurgulandı.
Kid'e ultisini Usopp da yedirirdi ya namluyu tıkayarak.Shanks ın featleri kaidodan çok daha üst. Daha güçsüz çıkacağına ihtimal bile vermiyorum.
Seride kimsenin yemediği şekilde teki yedirtti adama. Yok ultisi falan hikaye bunlar geçelim. Shanks'ı adam hayvan gibi çiziyor. Kaç km öteden amirali kendisine taptırıyor. Kaido, daha yaralı law ve zoroya tek atamıyor. Bu seri feat üzerinden değerlendirilmemeli ama adam Shanks'ı öyle bir çiziyor ki girdiği her yerde ezici derecede üstün. Film canonsa (canon diye biliyorum) Kizaruyu bu şekilde bu kadar kolay ezebilecek karakteri daha çizmedi. Haki konusunda tartışmaya gerek dahi yok. Hepsinde bariz üstün olduğu ortada. Rogerın güncel versiyonu olarak çiziliyor. Kaido'yu geç Roger'ı geçmiş olsa dahi şaşırmam. Sahne artık Shanks ve Dragon'un. Luffy'nin sadece dövüşmesi için tasarlanmış birisiyle, hikayeyi başlatan adamı kıyaslıyorsunuz. Üstüne bu adam Kaido'dan sonra işlenecekKid'e ultisini Usopp da yedirirdi ya namluyu tıkayarak.