çagdas benim derdim o devin koramiral olması degil olmayadabilir.ben onu svaunmadım.benim savundugum luffynin 2 yıl önce bir koramiral alamaması.bence bu asırı mantıksız bir durum. tamam haki biliyorlarda,luffynin hakisiz onlardan daha güçlü vuramıyacagı ne malum
sanki hakileri var diye hepsi,azman oldular.hancockun kardesleride biliyordu,hemde zoan meyvesi yemişler,luffy kaba kuvvetle mahvetti, hemde 2 ye bir.millet luffynin hakisiz kaba kuvvetini görünce, agızları acık kaldı o arenada,hepsi busoshoku haki kullanıcısı.
üstelik bir devin vurus gücü,busoshoku kullanan normal adamdan bence fazladır,saul koskoca marine gemilerini ordan oraya attı,luffy degil mi g3le luccini tekkaisinde bile bilincini kapatan,altında deniz olsa teke gitmişti lucci
momonga hancock olayında ise; benim gördügüm,hancock dalga gecti,momonga alttan almasa tas kesilip ölüp gidecek orda,gıkını bile cıkaramadı,madem etkilenmiyor,niye elini bıcaklama geregi duydu ?
vergo ki; cogumuza göre gördügümüz en güçlü koramiral,dofun emrinde degilmi ? smoker hemde logiayken, lawa yenilmedimi ? sayının ismini e.oda shicbukai vs vice-admiral koymadımı ?
rokushikinin en iyilerini bizim tayfa,daha enies lobbyde asmadımı,sen zannediyormusunki rob lucciden daha iyi rokushiki kullanıcısıdırlar,madem daha güçlüler? neden doberman,lucci ordaysa bize gerek yok diyor.aokiji bile luccinin yenilecegini beklemiyor.koskoca wg moria yenilir diye kumayıda takviyeye gönderiyor
benim gördügüm tüm verilerde shicbukailer,koramirallerden daha güçlü,yamakajiyi jinbei; daha yeni yetme korsanken agız burun dagıtıyor.mihawkın,dofun,aklı olan kumanın yanından gecemezler,law degilmi iki tane koramiral tokatlayan, birine tek atan ? hancock ayaklarına kapandırmadımı, cok övülen momongayı ? bartolemeonun aldıgı maynardıda,crocodileda alır,moriada.madem bu crocodile bu kadar güçsüz,koskoca doflamingo neden gel ortagım ol diyor,bu adam wbnin karsına nasıl cıkmıs ? moria nasıl kaidouya karsı,mangaka tarafından equally kelimesiyle, denk dövüsüyordu denmiş ? bnm mantıgım almıyor valla,luffy cokta güzel 2 sene önce koramiral döverdi,şimdi ise paspas niyetine kullanır