Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] B Listesi'nden Kim Galip Çıkar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine koramiral meselesi.O devin koramiral olduğunu hiç sanmıyorum. John Giant gibi bir örnek gördükten sonra yanında zayıf kalıyor.
Tutarsızlık olmazdı. Gayette atabilirdi. Bu adam 1 Kami + 2 Schibukai + Lucci'yi indirmiş. Bence gayette tek atabilirdi. Sonuçta bütün koramiraller eşit güçte değil. Gider en güçsüzüne 2 yıl önce tek atabilirdi.

yeni dünyaya 150 milyon ödülle girmiş tipsiz barto koramiral alıyor,impeldown basmıs,ölümden dönmüş haliyle,marineforda girmiş,yeni dünyaya 400 milyon ödülle giren dragonun oglu,garpın torunu,girmeden kenbunshoku ve houshoku uyandırmıs luffy alamıyor vay be :ehe:

yeni dünyaya 150 milyon ödülle girmiş tipsiz barto koramiral alıyor,impeldown basmıs,ölümden dönmüş haliyle,marineforda girmiş,yeni dünyaya 400 milyon ödülle giren dragonun oglu,garpın torunu,girmeden kenbunshoku ve hosuhoku uyandırmıs luffy alamıyor vay be :ehe:
Şu an ki haliyle abes kaçmaz zaten alması ama Marineford'daki hali ile tek atması abes kaçar bana kalırsa.Zaten dediğim gibi Barto pislik yaparak da almış olabilir Capman'ı,koramiral alcak kadar sağlam olan,korsanları canlı yayında katleden adamın ödülünün 150 m olması saçma geliyor.Ya bu adam pislik yaparak aldı ya da bir anda tayfası öldürülünce Luffy mod on yaptı,iman power ile ezdi geçti Capman'ı :D Ki koramiral ile kapışıp hiçbir yara dahi almaması iyice kuşkulandırıyor insanı.

yeni dünyaya 150 milyon ödülle girmiş tipsiz barto koramiral alıyor,impeldown basmıs,ölümden dönmüş haliyle,marineforda girmiş,yeni dünyaya 400 milyon ödülle giren dragonun oglu,garpın torunu,girmeden kenbunshoku ve hosuhoku uyandırmıs luffy alamıyor vay be :ehe:
Ömründen 10 yıl gitmiş olduğunu ve 2 kez ölümden döndüğünü ek olarak Adranalin [ neydi hor mon mu her neyse ] ayakata zor durduğunuda düşünücek olursak

ek olarak karşısına çıkan kor amirallerin en güçlüleri olduğunu düşünürsek doğal tek atamaması

ek olarak Barto tek attımı oda kesin değil ama rahat yenmiş orası kesin :flaugh:

Konu ile ne alakası varsa :D

Şu an ki haliyle abes kaçmaz zaten alması ama Marineford'daki hali ile tek atması abes kaçar bana kalırsa.Zaten dediğim gibi Barto pislik yaparak da almış olabilir Capman'ı,koramiral alcak kadar sağlam olan,korsanları canlı yayında katleden adamın ödülünün 150 m olması saçma geliyor.Ya bu adam pislik yaparak aldı ya da bir anda tayfası öldürülünce Luffy mod on yaptı,iman power ile ezdi geçti Capman'ı :D Ki koramiral ile kapışıp hiçbir yara dahi almaması iyice kuşkulandırıyor insanı.
benim bahsettigimde iki yıl önceki luffy zaten.luffynin su anki gücünün bilmiyorlar,sadece busoshoku haki kullandıgı sentoumaru gördü rapor etmiştir,hasır sapka tayfası güçlenmiş dedi,sınırlarını kimse bilmiyor.

luffy 400 milyonluk ödülü 2 yıl önce aldı.savastan sonra babasının dragon olmasınında etkisiyle 400 e cektiler.luffy law veya kiddle birlikte girseydi,yeni dünyaya tayfasından adam kaybederdi belki ama onların ödüllerini geçerdi.

kidd 315 le,luffy 400 le grand lineı bitirdi.dev grubundan acıklanan herkez koramiraldi.lacroix,ronse,saul.

bilinen buggy hariç tüm shicbukailer koramirallerden güçlü ;

momongayı hancock diz çökertti,law smokerı dövdü,vergo dofun emrinde,3 tane amiral 7 shicbukai,sürüsüne bereket kor-amiral var bu bile dengeyi gösteriyor.

bizim luffy 2 tane shicbukai,iki tanede shicbukai gücünde adam indirdi,ama nedense koramiral indiremiyor :D ondan öyle yazdım ;)

luffynin shicbukai olcagını bilselerdi onu havada kaparlardı,zaten shicbukailerin ortalama gücünün üstündeydi luffy vede cok ünlüydü grand lineda.

@Dragon

Doğru shichi olurdu.2 yıl önce de dediğin gibi alabilirdi.Ama arkadaşında dediği gibi tek atmak ayrı bir olay.

Shichilerin hepsi daha güçlü demek doğru olmaz.

Bence Vergo,Moria ve Croco'yu ağlatır.

Genelleme yapmak zor misal Dof denizci olsa amiral olabilirdi.Ama şu an amiral seviyesi olarak görenler ve görmeyenler var onu.Bunun sebebi ise amiral seviyesi denince aklımıza direk Akainu,Aokiji ve Kizaru'nun gelmesi.Böyle olunca her amiral onlar kadar güçlüymüş gibi bir durum oluşuyor ve beklenti o yönde oluyor.Misal Fujitora yaşlı,onlar kadar güçlü değildir.Atıyorum Dof bu adamı yerse amiral üstü yani yonko gücünde demek çok sağlıklı olmaz.

Yani demek istediğim shichi olup amiral gücünde de olabilirsin,koramiral olup shichiden daha güçlü de olabilirsin.

Shichibukai genel olarak koramirallerden üstündür, bu konuda itirazım yok ama o makama sahip olan herkesin gücü de bir değil. Özellikle Crocodile ve Moria'yı diğerlerinden ayrı tutmak lazım. Moria zaten yeterince güçlü olmadığı (veya güçten düşmüş olduğu) için Shichibukai'den atıldı. Sengoku ise Baroque Works oluşumundan haberdar olunsaydı Crocodile'ın ödülünün iki katı olacağını söyledi, bu da 160 milyon civarına tekabül ediyor. Jinbei'nin ödülü ise şu anda 400 milyonun üzerinde, ki Jinbei Shichibukai'nin en güçlülerinden biri değildi. Şu anda Crocodile New World'de korsanlığa devam ettiği için ödülünü arttırmış olabilir (yine de 400'lere ulaşacağını sanmıyorum), Jinbei ise Marineford'daki çan çalma olayından beri nispeten sakin bir yaşam sürüyor. Genel olarak baktığımızda da Crocodile, Jinbei'ye göre çok daha fazla sorun çıkaran bir adam. Zaten bu iki adam arasındaki farkı görmek için potansiyel ödüllerini karşılaştırmaya bile gerek yok.

Koramirallerin ise o kadar güçsüz olduklarını düşünmek istemiyorum. Eğer Luffy'nin tek attığı dev koramiralse, bu demek oluyor ki bazı koramiraller Pacifista'lardan güçsüz (zira 2 yıl önceki Luffy bir Pacifista'yı tek başına alt edememişti). Açıkçası bu durum bana saçma geliyor, hatırlarsınız ki Marineford savaşında Pacifista'ların büyük çoğunluğu Beyazsakal'ın dostları tarafından indirilmişti. Bu yüzden o gemilerin kaptanlarının bir Pacifista'yı kolaylıkla yenebildiğini öngörmek zor değil. Bu kaptanlara rakip olacak en ideal grup ise koramirallerdi (anime ekibi de böyle düşünmüş olacak ki bu karşılaşmaları bize gösterdiler). Bu mantıkta beni şüphelendiren şey ise Maynard'ın 150 milyonluk Bartolomeo'ya yenilmesi. Bu yüzden Bartolomeo'dan değerinin üzerinde bir güç bekliyorum, eğer öyle çıkmaz ise Luffy'nin 2 yıl önce tek attığı devin koramiral olduğunda hemfikir olurum.

Bir basit örnek daha vereyim, bildiğimiz gibi 2 yıl önceki Luffy bir Pacifista'yı tek başına yenememişti, Crocodile'ı yendiğinde ise o halinden bile daha güçsüzdü (Gear Second ve Third ortada yoktu henüz). Şu anki Sanji ise bir Pacifista'ya tek atıyor, aynı Sanji Vergo ile dövüşseydi bu dövüşü çok fazla sürdüremeden yenileceğinin farkında. Burada Croco ile Vergo arasındaki fark açıkça belli oluyor. Demem o ki koramiralleri kesin bir çizgiyle Shichibukai'den güçsüz görmek yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık