Şu an ki haliyle abes kaçmaz zaten alması ama Marineford'daki hali ile tek atması abes kaçar bana kalırsa.Zaten dediğim gibi Barto pislik yaparak da almış olabilir Capman'ı,koramiral alcak kadar sağlam olan,korsanları canlı yayında katleden adamın ödülünün 150 m olması saçma geliyor.Ya bu adam pislik yaparak aldı ya da bir anda tayfası öldürülünce Luffy mod on yaptı,iman power ile ezdi geçti Capman'ı

Ki koramiral ile kapışıp hiçbir yara dahi almaması iyice kuşkulandırıyor insanı.
benim bahsettigimde iki yıl önceki luffy zaten.luffynin su anki gücünün bilmiyorlar,sadece busoshoku haki kullandıgı sentoumaru gördü rapor etmiştir,hasır sapka tayfası güçlenmiş dedi,sınırlarını kimse bilmiyor.
luffy 400 milyonluk ödülü 2 yıl önce aldı.savastan sonra babasının dragon olmasınında etkisiyle 400 e cektiler.luffy law veya kiddle birlikte girseydi,yeni dünyaya tayfasından adam kaybederdi belki ama onların ödüllerini geçerdi.
kidd 315 le,luffy 400 le grand lineı bitirdi.dev grubundan acıklanan herkez koramiraldi.lacroix,ronse,saul.
bilinen buggy hariç tüm shicbukailer koramirallerden güçlü ;
momongayı hancock diz çökertti,law smokerı dövdü,vergo dofun emrinde,3 tane amiral 7 shicbukai,sürüsüne bereket kor-amiral var bu bile dengeyi gösteriyor.
bizim luffy 2 tane shicbukai,iki tanede shicbukai gücünde adam indirdi,ama nedense koramiral indiremiyor

ondan öyle yazdım
luffynin shicbukai olcagını bilselerdi onu havada kaparlardı,zaten shicbukailerin ortalama gücünün üstündeydi luffy vede cok ünlüydü grand lineda.