Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] B Listesi'nden Kim Galip Çıkar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koramirallerin gücü konusu açılmışken ben de fikrimi belirteyim. Bana kalırsa okurların birçoğu tarafından koramiraller çok küçümseniyor. Buna örnek olarak da Luffy'nin tek yumrukla devirdiği dev veriliyor, ancak o devin koramiral rütbesinde olup olmadığını bilmiyoruz ki. Marineford savaşında ismi geçen tüm devlerin (Ronse, Lacroix) koramiral rütbesinde olduğunu biliyorum ama Dünya Hükümeti bünyesinde bu makamda olmayan devler de var (Oimo, Kashi). O dev koramiral değildir demiyorum, çünkü şimdi bir de 150 milyonluk Bartolomeo tarafından alt edilen Maynard var. Eğer Bartolomeo'nun başına konan ödülün çok üzerinde bir güce sahip olduğu ortaya çıkarsa, bana kalırsa o bahsedilen devin konumu koramirallik değildir.

Koramirallerin gücü konusu açılmışken ben de fikrimi belirteyim. Bana kalırsa okurların birçoğu tarafından koramiraller çok küçümseniyor. Buna örnek olarak da Luffy'nin tek yumrukla devirdiği dev veriliyor, ancak o devin koramiral rütbesinde olup olmadığını bilmiyoruz ki. Marineford savaşında ismi geçen tüm devlerin (Ronse, Lacroix) koramiral rütbesinde olduğunu biliyorum ama Dünya Hükümeti bünyesinde bu makamda olmayan devler de var (Oimo, Kashi). O dev koramiral değildir demiyorum, çünkü şimdi bir de 150 milyonluk Bartolomeo tarafından alt edilen Maynard var. Eğer Bartolomeo'nun başına konan ödülün çok üzerinde bir güce sahip olduğu ortaya çıkarsa, bana kalırsa o bahsedilen devin konumu koramirallik değildir.
O dev mangada yok zaten. Animeciler eklemiş.

http://mangafox.me/manga/one_piece/v57/c558/13.html

Var hocam aslında ama ismi veya rütbesi geçmiyor.
Koramiral olsa dahi bir Vergo,Smoker,Momonga değildir.Olsa zaten indiremezdi tek vuruşta.Ayrıca bu Barto çok pislik biri belki BB'nin Thatch'e yaptığı gibi pislik yaparak indirmiştir Capman'ı.Ödülünün düşük olması beni kıllandırıyor.Canlı yayında korsan kızartan adammış.Kid katliam yaptığı için ödülü diğer süpernovalardan daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam.

@reiper
hatta o sayfada çeviri hatası vardı...belki o şekilde aklında kalmış olabilir... "jokerin kalbinde hala yerin var " diye çevrilmişti tabi o zamna koltuk mevzusu yoktu..695 . 9 sayfa

Koramiral olsa dahi bir Vergo,Smoker,Momonga değildir.Olsa zaten indiremezdi tek vuruşta.Ayrıca bu Barto çok pislik biri belki BB'nin Thatch'e yaptığı gibi pislik yaparak indirmiştir Capman'ı.Ödülünün düşük olması beni kıllandırıyor.Canlı yayında korsan kızartan adammış.Kid katliam yaptığı için ödülü diğer süpernovalardan daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam.
Bartolomeo'nun böylesine kötü şöhretine rağmen ödülünün çok yüksek olmaması bana da garip geldi. Bir ihtimal hakkında bahsedilenler kadar kötü olmayabileceğini düşünüyorum ben, seyircilere gıcığına bomba yerine sümük topu atması ve onların tehlikeyle karşılaştıklarında her türlü pisliği yapmak için birbirlerini yemelerini izledikten sonra 'acınasısınız' demesi bana o kadar cani olmadığını düşündürdü. Tabi bu durum Maynard'ı saf dışı bırakmasını (gerçi orada tayfa üyesinin intikamı söz konusuydu) ve canlı yayında korsan yakmasını açıklamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık