Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler 

Sokaktaki doğal tepkiYaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
Karanlık güçlerle savaşmaya mı gidiyorsun yineYaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
bu sözün verdiği güven =Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
25 gün düzenli yemek yatış kalkış ve kafa rahatlığı miss.Yaklaşık 25 gün ortalıkta yokum, askere orgeneral-ordinaryüs rütbeyle intikal ediyorum. Sokakta biri yolunuzu keserse ben Nebukadnezar'ın forumdaşıyım deyin, otomatik saygı duruşuna geçerler![]()
Daha cesur 1 kişi var, fotoğraftakilerden birinin akrabası sayılır :dBunun üstü gelmez herhalde, Genelkurmay Başkanı, Cumhurbaşkanı yan yanayken selfie yapmıştı eleman.
Samsundan selamlar, pidemi yiyip kahvemi içip kışlaya giriyorum
Anaa benim memleket. Bir Samsunlu olarak diyebileceğim, insanından uzak dur.Samsundan selamlar, pidemi yiyip kahvemi içip kışlaya giriyorum