Mihawk Cumartesi saat 12:37'de #2,271 Kirli Sakal dedi ki: Anaa benim memleket. Bir Samsunlu olarak diyebileceğim, insanından uzak dur. Hayırlı tezkereler. Genişletmek için tıkla ... Samsunlu görünce sen;
Kirli Sakal dedi ki: Anaa benim memleket. Bir Samsunlu olarak diyebileceğim, insanından uzak dur. Hayırlı tezkereler. Genişletmek için tıkla ... Samsunlu görünce sen;
Kirli Sakal Cumartesi saat 13:25'de #2,272 Mihawk dedi ki: Samsunlu görünce sen; Genişletmek için tıkla ... Ne zaman konu Samsun'dan açılsa aynaya bakıp sövesim geliyor.
Mihawk dedi ki: Samsunlu görünce sen; Genişletmek için tıkla ... Ne zaman konu Samsun'dan açılsa aynaya bakıp sövesim geliyor.
Straw Hat Dün 10:26 da #2,273 Feynman dedi ki: Samsundan selamlar, pidemi yiyip kahvemi içip kışlaya giriyorum Genişletmek için tıkla ... Vay benim gibi sıhhiyeci mi olacaksın umarım güzel yer gelir sana hayırlı teskereler
Feynman dedi ki: Samsundan selamlar, pidemi yiyip kahvemi içip kışlaya giriyorum Genişletmek için tıkla ... Vay benim gibi sıhhiyeci mi olacaksın umarım güzel yer gelir sana hayırlı teskereler