BattalGazi Bugün 00:48 #2,271 Ne oldu şimdi herkez 6 aymı yapıyor? Bizim zamanımızda 15 aydı tabi az geç gitmesem 18 de yapardım, 1 günde geç çıktım üstüne.
Ne oldu şimdi herkez 6 aymı yapıyor? Bizim zamanımızda 15 aydı tabi az geç gitmesem 18 de yapardım, 1 günde geç çıktım üstüne.
Nebukadnezar Bugün 01:18 #2,272 Mihawk dedi ki: Isparta'da 1 aylığına dolanacağım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı teskereler, benim geleli 2 ay oluyor. İlk 5-6 gün bu askerlik bitmez dersin, sonra düzelir bir de tam en sıcaklarda gidion kesinlikle yanına güneş kremi al, bakım kremi vb. şeyler al. Bir de direkt homofobik takıl neden diye sorma
Mihawk dedi ki: Isparta'da 1 aylığına dolanacağım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı teskereler, benim geleli 2 ay oluyor. İlk 5-6 gün bu askerlik bitmez dersin, sonra düzelir bir de tam en sıcaklarda gidion kesinlikle yanına güneş kremi al, bakım kremi vb. şeyler al. Bir de direkt homofobik takıl neden diye sorma
kadir †. Bugün 01:51 #2,273 Mihawk dedi ki: Beklenen gün geldi çattı. Genişletmek için tıkla ... Bardağın lezzeti bir başka. Gizli İçerik
Mihawk dedi ki: Beklenen gün geldi çattı. Genişletmek için tıkla ... Bardağın lezzeti bir başka. Gizli İçerik