Hayırlı teskereler hocam. Çabuk yap çabuk dön.Isparta'da 1 aylığına dolanacağım.
Hayırlı teskereler hocam. Çabuk yap çabuk dön.Isparta'da 1 aylığına dolanacağım.
Terörle mücadele eğitimi almak üzere 2 hafta bulunmuştum. Yeni koğuşlara verirlerse sizi çok iyi, odalar 4 kişilik, ayrı lavobosu falan vardı.Evet, 40. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı.
hayırlı tezkereler şimdiden kanka dikkat et kendineBeklenen gün geldi çattı.
İzmir, Gaziemir'e gitmiştim. 2 hafta kantinde televizyon izleyip geri döndüm.Herkese nasip olmaz bu bardak, mesela bizim Angara'daki birlikte bize bardak vermiyorlar, çatal&kaşık ikilisini ise üstüne zimmetliyorlardı.
25 gün boyunca çarşı iznimiz olmadığı için bardaksız takıldık. Çarşıya ilk çıktığımızda A101, Bim gibi yerlerden bulduğumuz bardakları aldık.
Girer girmez büfe'den çatal & kaşık verdiler, bunlar sürekli yanında olsun kaybedersen gidip kendin dışarıdan almak zorunda kalırsın daha da vermeyeceğiz dediler.
Cebimizde çatal & kaşık taşıyor, dolabımızda bardak saklıyorduk.![]()
Oo askerliği komando olarak yaptım dersin artıkEvet, 40. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı.
Ben öyle diyorum. Ama asıl komanda yeri Eğirdir Dağ Komando Okulu.Oo askerliği komando olarak yaptım dersin artık
hayırlı tezkereler.Bende şubatta yapmıştım bilecikte.Zor geçmişti. bir tane uzman vardı hatırladıkça sövuyorum kendisineIsparta'da 1 aylığına dolanacağım.