Ne oldu şimdi herkez 6 aymı yapıyor? Bizim zamanımızda 15 aydı tabi az geç gitmesem 18 de yapardım, 1 günde geç çıktım üstüne.
Hayırlı teskereler, benim geleli 2 ay oluyor. İlk 5-6 gün bu askerlik bitmez dersin, sonra düzelir bir de tam en sıcaklarda gidion kesinlikle yanına güneş kremi al, bakım kremi vb. şeyler al. Bir de direkt homofobik takıl neden diye sormaIsparta'da 1 aylığına dolanacağım.
Herkese nasip olmaz bu bardak, mesela bizim Angara'daki birlikte bize bardak vermiyorlar, çatal&kaşık ikilisini ise üstüne zimmetliyorlardı.Bardağın lezzeti bir başka.
![]()
Isparta Merkez mi?Isparta'da 1 aylığına dolanacağım.
Isparta Merkez mi?
Ben de orada yaptım yaklaşık 1 sene önce.Evet, 40. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı.
Ben de orada yaptım yaklaşık 1 sene önce.![]()
Soracağın bir şey var mı? Önerim direk erkenden teslim ol. Belki güzel bloklara düşersin. 10 kişilik bloklara. Diğer türlü benim gibi toz toprağın içinde eski kalmış bloklara düşersen 30-60 kişilik odalar hayırlı olsun.Üstdevremsin demek. :d
Soracağın bir şey var mı? Önerim direk erkenden teslim ol. Belki güzel bloklara düşersin. 10 kişilik bloklara. Diğer türlü benim gibi toz toprağın içinde eski kalmış bloklara düşersen 30-60 kişilik odalar hayırlı olsun.![]()