Senin ustalık zaten belli olmuştur E - devlet şifresiyle gir görürsün.Eyvallah
Alışırız herhalde sorun olacağını sanmıyorum.Okuduklarıma göre ustalık ya kıbrısa gidiyormuşsun ya da orada devam ediyormuşsun.Kıbrıs daha rahatmış.İnş oraya düşerim : )
Senin ustalık zaten belli olmuştur E - devlet şifresiyle gir görürsün.Eyvallah
Alışırız herhalde sorun olacağını sanmıyorum.Okuduklarıma göre ustalık ya kıbrısa gidiyormuşsun ya da orada devam ediyormuşsun.Kıbrıs daha rahatmış.İnş oraya düşerim : )
Yarın gidip alayım şifreyi.Bu sülüste 2 defa manisa merkez yazmışlar.Düzeltirmem gerekir mi?Senin ustalık zaten belli olmuştur E - devlet şifresiyle gir görürsün.
Demiştim daha önce dayımın oğlu orada yapmıştı. Uzun dönem erdi Kıbrısa verdiler. Kısa dönemlerde farklı işliyo olabilir. Kısa dönemleri göndermeyebilirler. Gerçibizim ailenin yarısı Kıbrısta yaptı ustabirliğini 2 abim amcan, amcamın oglu, dayımın oglu hepsi kıbrısta yaptıYa bu manisadan sonra kıbrısa göndermiyorlar mıydıİzmir çıkmış.Sizce nasıl rahat mı?.Bilen var mı acaba.
![]()
ahahahaAsker ya da düzenli traş olmak zorunda olan arkadaşlar yeşillendirirse sevinirim. Jilet kullanmak istemiyorum, sıfır alan - ya da memura sıkıntı yaratmayacak düzeyde- makine var mı? Varsa tercih edilen marka, tür vs nedir, ne alınmalıdır?
sinek kaydı kardeşim makine filan olmaz orada.Yok öyle bir makine diyorsun. Kamuda saç sakal serbestisi gelsede çekilmese her sabah traş olma çilesi.ahahahasinek kaydı kardeşim makine filan olmaz orada.