Sana da hayırlı tezkereler hacı.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
28 inci mknz.p.tüm. 28 inci mknz.p.a. 2 nci mknz.p.tb. 3 üncü mknz.p.bl. / magosa / magosa
Sana da hayırlı tezkereler hacı.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
28 inci mknz.p.tüm. 28 inci mknz.p.a. 2 nci mknz.p.tb. 3 üncü mknz.p.bl. / magosa / magosa
Acemilik aynı, usta birliği bende magosa ktbk komutanlığı hava savunma taburu.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
Tecil ettir 96/1 git. İnan o soğukta acemilik çekilmiyor.95/4.Celb'mişim ben.Sanıyorum ki 95'liler 21 yaşında gidecek.Öyle bir mevzu var ortada fakat o olayın kaç yılında doğanlara vuracağı henüz belli değilmiş.O belli olana kadar giderim zaten.
Normalde haziran doğumluyum.Fakat kimlikte eylül olarak geçiyor.G*t tertip olacağız.Aralık ayında gideriz.
Öyle bir şansım yok.Tecil ettir 96/1 git. İnan o soğukta acemilik çekilmiyor.
Hayırlı tezkereler.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
Hayırlı olsun.Zor derken tam olarak neyi kastediyorsun stres mi yoksa yorgunluk vs...Öncelikle herkese hayırlı teskereler.
Bende daha 2 gün önce bitirdim askerliği, işiniz çok zor kısa uzun fark etmeyecek nereye giderseniz gidin. Ama çok tuhaf ve eğlenceli bir yer tavsiye ederimÜzüldüm şimdi
![]()
Dedem 1910'da askere alınmış, tüfek bıraktığında sene 1922'ymiş.Eskiler 2 yıl 3 yıl yapıyorlarmış şükredin beyler![]()