İsteyen hiçbir zaman olamıyor sanırım. Ben de istediğim halde ve yüzme bilmiyorum dediğim halde bahriyeli er olmuştum.Bütün arkadaşlarıma yedey subaylık çıktı. Denizci, havacı, karacı... Ben çok istedim diye mi çıkmadı acaba? Neyse bitti gitti. :/
İsteyen hiçbir zaman olamıyor sanırım. Ben de istediğim halde ve yüzme bilmiyorum dediğim halde bahriyeli er olmuştum.Bütün arkadaşlarıma yedey subaylık çıktı. Denizci, havacı, karacı... Ben çok istedim diye mi çıkmadı acaba? Neyse bitti gitti. :/
Ben Kütahyalıyım aynen rahat yer.Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı/Kütahya/Kütahya Merkez
Rahat yer falan diye söylüyorlar genelde ama şimdi nasıldır acaba?
Amin sağol kardeşBütün gideceklere hayırlı uğurlu olsun şimdiden, kazasız belasız tamamlarsınız vazifelerinizi inşallah![]()
Biz istiyoruz çıkmıyor bir de şu derde bak.Subaylığa başvururken kesin istiyordum ama Daha sonra durumlar ve yasam şartları değişince inşallah çıkmaz dedim. Birsürü dua ettim ve subaylik cıktı. Tabiki zor değil yapılır ama bir cok düşüncemi 1 yıl ertelemek zorunda kalacam. Herkes için hayırlısı olsun demek böyle olması gerekiyormus.

O yarın açılıyor bende biraz önce baktım daha açılmamıştı. Son dört gün kala tüm işlemleri yapabiliyorsun diyor.25-29 haziran gidecek olanlar test ekranına ulaşabildi mi? Sevk almaya tıkladığımda da geçtiğimiz tarih çıkıyor 01.06 - 04.06 arası alabilirsiniz diye. Askerlik şubeye ulaşamadım bilgi almak için.
01-04 tarihlerinin muhabbetini anlamadım. 29 mu birliğe katılacağız yoksa 4 temmuz mu son acaba?O yarın açılıyor bende biraz önce baktım daha açılmamıştı. Son dört gün kala tüm işlemleri yapabiliyorsun diyor.
Bende 25-30 Arası Sevk işlemlerinizi tamamlamış olmanız lazım diyor. En geç 29'da teslim olmam lazım. Hatta bugün işlemleri mi yapmak istediğimde yarından itibaren yapalirsiniz diyor. Sevk tarihin belli olmadi mi askeri sevk işlemlerinde yazıyor olması lazım. Birliğin, şehrin, sevk tarihin. Asal Sevk Işlemleri Başvurusuna tıkladığın zaman en geç hangi gün teslim olacağın yazıyor.01-04 tarihlerinin muhabbetini anlamadım. 29 mu birliğe katılacağız yoksa 4 temmuz mu son acaba?