Red Line'ı merak ettimçok mantıklı bi konu olmuş. tercihlere göre ben de yeni serilere başlayabilirim.
benim listem de şu şekil
1-Afro Samurai
2-Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai- üzülmek isteyene
3-Baccano! - karakter sayısı çok fazla, heycan hep dorukta
4-Baki the Grappler- kavga dövüş istiyorsanız, sanatı ile. Hanma Yujiro ile...
5-Basilisk- her bölümünü sıkılmadan izlediğim, hep aksiyon olan tek anime sanırım
6-Bleach- canı sıkılana
7-Code Geass- zeka kuramı resmen
8-cowboy bebop- blues müzikleri için, bir de "Afeder siniz Hesap lütfen" isimli karakter için
9-Cromartie High School- absürd komedinin en alası
10-Death Note- L
11-Evangelion
11.5- Eyeshield 21- beni Amerikan Futbolu oynamaya sürüklediği için.
12-FMA Brotherhood
13-Hellsing
14-Initial D
15-Red Line- 7 yılda yapılmış bir film. Kesinlikle büyük TV de izlenmeli. Fazla ayrıntısı var.
16-Ruroni Kenshin- Şişiyo yenilene değin izlenmeli, Sonra 4 bölümlük OVA sı ile renk katılmalı
17-Slam Dunk- Ha-na-mi-chi
18-Trigun- Eski anime sevenler için..
ONE PIECE söylememe gerek yok sanırım.
hani animelerde hareket edecek olan kişi, nesne vs hareket ederken diğer tüm tema, arka plan sabit kalır ya, işte Red Line da o yok. her saniye herkes hareket ediyor. Yerdeki fıstık kabuklarının bile hiç durmadığını göreceksin..Red Line'ı merak ettimHd indiriyorum televizyonda izleyeceğim :S
1080p 10 gb mış inmez o 3 gündehani animelerde hareket edecek olan kişi, nesne vs hareket ederken diğer tüm tema, arka plan sabit kalır ya, işte Red Line da o yok. her saniye herkes hareket ediyor. Yerdeki fıstık kabuklarının bile hiç durmadığını göreceksin..
1080p izledim ben de 100 ekranda. Faydalı..
izlemişken tam izle derim1080p 10 gb mış inmez o 3 günde720p buldum yarına indiririm anca :/
sağol benim yazdığım Tsubasa futbolcu olan tsubasa değil başka bir şeypardon dostum seninkileri yeni ekleyecektim öle atlamışımekliyorum şimdi