Red Line'ı merak ettimçok mantıklı bi konu olmuş. tercihlere göre ben de yeni serilere başlayabilirim.
benim listem de şu şekil
1-Afro Samurai
2-Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai- üzülmek isteyene
3-Baccano! - karakter sayısı çok fazla, heycan hep dorukta
4-Baki the Grappler- kavga dövüş istiyorsanız, sanatı ile. Hanma Yujiro ile...
5-Basilisk- her bölümünü sıkılmadan izlediğim, hep aksiyon olan tek anime sanırım
6-Bleach- canı sıkılana
7-Code Geass- zeka kuramı resmen
8-cowboy bebop- blues müzikleri için, bir de "Afeder siniz Hesap lütfen" isimli karakter için
9-Cromartie High School- absürd komedinin en alası
10-Death Note- L
11-Evangelion
11.5- Eyeshield 21- beni Amerikan Futbolu oynamaya sürüklediği için.
12-FMA Brotherhood
13-Hellsing
14-Initial D
15-Red Line- 7 yılda yapılmış bir film. Kesinlikle büyük TV de izlenmeli. Fazla ayrıntısı var.
16-Ruroni Kenshin- Şişiyo yenilene değin izlenmeli, Sonra 4 bölümlük OVA sı ile renk katılmalı
17-Slam Dunk- Ha-na-mi-chi
18-Trigun- Eski anime sevenler için..
ONE PIECE söylememe gerek yok sanırım.
Hd indiriyorum televizyonda izleyeceğim :S
hani animelerde hareket edecek olan kişi, nesne vs hareket ederken diğer tüm tema, arka plan sabit kalır ya, işte Red Line da o yok. her saniye herkes hareket ediyor. Yerdeki fıstık kabuklarının bile hiç durmadığını göreceksin..Red Line'ı merak ettimHd indiriyorum televizyonda izleyeceğim :S
1080p 10 gb mış inmez o 3 gündehani animelerde hareket edecek olan kişi, nesne vs hareket ederken diğer tüm tema, arka plan sabit kalır ya, işte Red Line da o yok. her saniye herkes hareket ediyor. Yerdeki fıstık kabuklarının bile hiç durmadığını göreceksin..
1080p izledim ben de 100 ekranda. Faydalı..
720p buldum yarına indiririm anca :/izlemişken tam izle derim1080p 10 gb mış inmez o 3 günde720p buldum yarına indiririm anca :/
sağol benim yazdığım Tsubasa futbolcu olan tsubasa değil başka bir şeypardon dostum seninkileri yeni ekleyecektim öle atlamışımekliyorum şimdi