Aynen ikisi farklı seri. Ancak ikisini de izlemek istiyorum diyorsan ilk önce FMA izle sonra Brotherhood. Brotherhood'dan sonra FMA kötü gelebilir.Yani ilk seriyi izlemesem de bir şey kaçırmam dimi![]()
Aynen ikisi farklı seri. Ancak ikisini de izlemek istiyorum diyorsan ilk önce FMA izle sonra Brotherhood. Brotherhood'dan sonra FMA kötü gelebilir.Yani ilk seriyi izlemesem de bir şey kaçırmam dimi![]()
Bana önerdin de kötü mü oldu la, bide küçük harfle yazın şu yobi'yi nickten soğuyorum :/ Ben sana frTzTrk diyor muyum :/Yobi sana gerçek Gintamacıların altın kuralını öğretmemin zamanı gelmiş;
"Asla Gintama'yı başkasına önermeyeceksin."
Niye hakaret olsun ki, bende çok severim slam dunk'ı ama animesi çok akıcı değil kabul etmek lazım. Ama mangasına lafım yok.Şunu demek Slam Dunk'a yapılabilecek en büyük hakaret :/
Dövüş klubünun ilk kuralı gibi o. Anlarsın demiştim ama düşüyorsun formundan yobi :SBana önerdin de kötü mü oldu la, bide küçük harfle yazın şu yobi'yi nickten soğuyorum :/ Ben sana frTzTrk diyor muyum :/
Değil FMA'nın ilk 25 bölümü Brotherhood'un 8 bölümünde falan geçiyor. Ortak noktaları o kadar.ya bu brotherhood fma nın aynısının daha kaliteli hali mi ?
heh şimdi anladım teşekkürler.Çünkü fma nın bir kaç bölümünü izlemiştim aynılarını görünce sahnelerin şaşırdım.Değil FMA'nın ilk 25 bölümü Brotherhood'un 8 bölümünde falan geçiyor. Ortak noktaları o kadar.