Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Tamam saolasın bir bakıcam kardeşim.
Golden Boy tiksinç bana göre, Wolf's Rain'i ise pek beğenmemiştim. Bunlar artı olarak samurai champloo ile cowboy bebop derim onları da izlemiş olabilirsin zaten :/ zaten az seven biriyimdir, sen de kısıtlı bir istekte bulundun :D neyse bakalım

Not: aaa yu yu hakusho'ya bak hunter hunter'ın mangakasından.

Golden Boy tiksinç bana göre, Wolf's Rain'i ise pek beğenmemiştim. Bunlar artı olarak samurai champloo ile cowboy bebop derim onları da izlemiş olabilirsin zaten :/ zaten az seven biriyimdir, sen de kısıtlı bir istekte bulundun :D neyse bakalım
Golden Boy'a böyle diyorsan, sen Great Teacher Onizuka'yı da beğenmezsin. Wolf's Rain beğenmediysen yapacak bir şey yok:mincika: Bende Cowboy Bebop ve Samurai Champloo'nun abartıldığını düşünüyorum. Neymiş, Demek ki zevkler ve renkler meselesiymiş:p

Golden Boy'a böyle diyorsan, sen Great Teacher Onizuka'yı da beğenmezsin. Wolf's Rain beğenmediysen yapacak bir şey yok:mincika: Bende Cowboy Bebop ve Samurai Champloo'nun abartıldığını düşünüyorum. Neymiş, Demek ki zevkler ve renkler meselesiymiş:p
GTO'yu sevmiştim de Golden Boy fazla meme be karşim:( Gerçi GTO'yu önceden izlemiştim, belki şimdi izlesem o da tiksinç gelir :(
Mugen'den sapıklığı çıkartırsan geriye kalan kişi ben oluyorum. :D

GTO'yu sevmiştim de Golden Boy fazla meme be karşim:( Gerçi GTO'yu önceden izlemiştim, belki şimdi izlesem o da tiksinç gelir :(
Mugen'den sapıklığı çıkartırsan geriye kalan kişi ben oluyorum. :D
Komedi sıkıntısı yaşıyorsan izlediklerim arasından sana da bunları önereyim. Arasından beğendiğin bir şey çıkabilir.

Gintama
Hayate no Gotoku
Detroit Metal City
Binbougami ga!
Danshi Koukousei no Nichijou
Green Green
Angel Densetsu
Danna ga Nani wo Itteiru ka Wakaranai Ken

Komedi sıkıntısı yaşıyorsan izlediklerim arasından sana da bunları önereyim. Arasından beğendiğin bir şey çıkabilir.

Gintama
Hayate no Gotoku
Detroit Metal City
Binbougami ga!
Green Green
Angel Densetsu
Gintama <3
Detroit <3
Binbougami nı-ıh beğenmedim pek onu.
Danshi koukousei no nichijou <3
Diğerlerini daha izlemedim. :D Teşekkür ettim, bu arada Gintama gibi olan ama okulda geçen ve bir bölümlerini beraber yapmış oldukları Sket Dance'da çok güzeldi. İzlemediysen tavsiye ederim. :D
Şöyle malımı ortaya koyayım :( -aman ne espri aman ne pef- http://myanimelist.net/profile/amaneden

Gintama
Hayate no Gotoku
Detroit Metal City
Binbougami ga!
Green Green
Angel Densetsu
Baba sen japoncayı sökmüşsün nasıl anime isimleri bunlar be ya. :D

Baba sen japoncayı sökmüşsün nasıl anime isimleri bunlar be ya. :D
Bazılarını ezbere biliyorum da, google başını yazdım mı Devamını öneriyor zaten:p listemden de bakıyorum.

Birde yuu yuu hakusho ve hokuto no ken benimde aklıma geldi de, herkesin beğeneceğini sanmıyorum bu serileri eski oldukları için, animasyonları günümüz serileri yanında tuhaf kalıyor.

Tabii Oldschool severler için hazine gibi seriler bunlar. Öyle olsa Hellsing'in ilham kaynağı Vampire Hunter D : Bloodlust ve Berserk'in ilham kaynağı Violance Jack animelerinide öneririm. :respect:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık