Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Animesini 25 bölüm civarı izlemiştim ne iyi ne kötü öyle orta derece bir animeydi ama ovalarını çok övüyor izleyenler. En kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum bende ikide bir ovaları yapan adam kör oldu abi muhabbetleri dönüyor çünkü
1 - Tsuiokuhen, 4 tane Ova
2 - 94 bölümlük tv serisi (Aslında 63'te bitiyor, gerisi filler yani izlemeye gerek yok)
3 - ishinshishi e no Requiem filmi
4 - Seisouhen Ovaları
Öncelikle cevaplar için saolun beyler. Genel kanı ovaların animeden iyi olduğu yönünde ama bana mantıklı gelmiyor animeden önce ova izlemek, zaten kötüden iyiye doğru gidersem daha çok zevk alırım diye düşünüyorum. Meiji dönemi çok ilgimi çektiğinden sıkılmam animeden çabuk bitirirm. Sırasıyla anime + ovalar + 2012 ve 2014 de çıkan sinema filmlerini izleyim diyorum.

Natsume Yuujinchou. Güzel bir slice of life seri. 13 bölümden 4 sezonu var. Devamı da gelir umarım. Sıcak bir anime arayan arkadaşlara tavsiye edilir.

Phi Brain Kami no Puzzle izleyen var mı? İlk sezonu izledim. Kötü değildi. Başlarda hafif bir Indiana Jones havası vermişti ama fake attı. :D 2. sezonu izleyip izlememekte kararsızım. Önerilere açığım.

Natsume Yuujinchou. Güzel bir slice of life seri. 13 bölümden 4 sezonu var. Devamı da gelir umarım. Sıcak bir anime arayan arkadaşlara tavsiye edilir.

Phi Brain Kami no Puzzle izleyen var mı? İlk sezonu izledim. Kötü değildi. Başlarda hafif bir Indiana Jones havası vermişti ama fake attı. :D 2. sezonu izleyip izlememekte kararsızım. Önerilere açığım.
2. sezon da biraz düşüş yaşıyor. İlk sezon kadar güzel değil.

izlenmesi gerekenlerin yanında hızla uzaklaşılması gerekenleri söylemek de faydalı olacaktır. Mushibugyou'nun ana karakteri zaten pek de ilgi çekici olmayan serinin iyice içine ediyor. Bir tane eğilme hareketi var kollarını arkaya doğru açarak en fazla altı bölüm mü ne dayanabildim.

O zaman hiç bulaşmayayım. İttire kaktıra bitirip işkence etmeyeyim kendime. :D
Yorum için teşekkür ederim.
Ne demek.
Açıkçası üçüncü sezonu merak ettiğim için ve bu türü sevdiğim için çevirisi geldiğinde izleyeceğim, o kadar da boşlama derim ama gene sen bilirsin, boşta kalırsan bakarsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık