Luffy'nin iq 240 olur öyle bir savaşta, Kizaru'nun 24 olmasından ziyade. En azından hakkını yememiş olur sarı maymunun.Luffy karşısına çıksın formülü veriyom. Kizaru'nun IQ şu olur.
İşlemi yapanın zekasından bahsediyorsun sanırım.Luffy karşısına çıksın formülü veriyom. Kizaru'nun IQ şu olur.
İslem doğru degilmi zatenLuffy karşısına çıksın formülü veriyom. Kizaru'nun IQ şu olur.
Sonuça bakıyoz zaten.İslem doğru degilmi zaten
Fuji vs Zoro'yu beklemiyorum şahsen. Şuan ki sistemin değişmesini isteyen birisi, sistemin değişeceği savaşta karşı tarafta olmayacak gibi geliyor.Fuji Zoro tarafından
Kizaru Sanji tarafından
Ryo Yamato tarafıdan
Akainu Luffy tarafından
Yamultulacaktır.
Evet tarafından.
O kutsal gün geldiğinde, güç dengesiciler, Sanji haterları ve amiralciler ağlayacak, göz yaşları birbirine karışıp yağmur olacak.
Oda doğruSonuça bakıyoz zaten.
İşte ben o yüzden beklenen amiral eşleşmesinin daha erken olabileceğini düşünüyorum. Akainu ve Karasakal. İkisi de Luffy içim önemli rakipler. İkisinin de elinde Ace'in kanı var. Ancak shounen mantığı gereği Akainu'nun Karasakal'dan daha önce gelmesi lazım. Karasakal daha önemli bir rakip. Akainu'nun sıralamada daha sonra gelmesi ve Karasakal'dana daha önemli ve güçlü bir rakip olması hikayeye ters. Akainu'nun daha sonra geldiği ama ikinci Blueno olacağı tarzda bir karşılaşmada "intikam dövüşü" temasının heyecanını kaçıracak bir nokta olur. Karasakal'ın bir şekilde son düşman yapılacağı bir senaryoda zaten sıralamada bir sorun yok. Yok karasakal'dan sonra İmu gelecekse eşleşmeler Gorousei ya da CP0 elemanları olacak şekilde vuku bulabilir. Zaten Oda manga tarihinin en büyük savaşını çizecem diyip duruyordu. Wano'dan sonra 2. MF gelebilir demedi demeyin.Fuji vs Zoro'yu beklemiyorum şahsen. Şuan ki sistemin değişmesini isteyen birisi, sistemin değişeceği savaşta karşı tarafta olmayacak gibi geliyor.
O görüşe bir dönem ben de katıldım da sanmıyorum. Kıyaslarsan Luffy daha ağır basar hak etmek anlamında.Akainu vs Luffy'i istesem de Oda onu Sabo'ya bırakabilir Luffy'nin yenmesi gereken İm'i var çünkü. Birde zamanında Ace'in idamına gelmediği için kendisini suçlu görüyordu Sabo. Oda'nın buradan dram kasacağını düşünüyorum .d