Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Amiraller vs. Savaş Lordları

Kazanan kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    73
Biliyorum önceki mesajına ithafen yazdım Logia kullanıcısı saldırılarına haki ekleyemiyor anlam karmaşası olan bir cümle
Birader, Logia tabanlı saldırıların belli bir biçimi olmadığından, içine Haki ekleyemiyorsun.
Önceki mesajda yine senden alıntı yaparak bunu demişim. Orada söylediğimi anladığını düşünüp, ikincisinde lafı o kadar uzatmak istememiştim. Bundan sonra sana bir şey açıklarken teknik bilgilerin tamamı da vereceğim. Başka türlü olmuyor.

Yazarlar tabi. :S

Ayrıca sen niye iki yıl öncesine göre konu açıyon ki? Açsana güncel konumlarla ilgili. Bize ne geçmişten, geleceğe bakalım. Böyle mesajlar da görmezsin ne güzel.
Onu açsam bu defada 2 yıl önceki BB mi diyecekler değişen birşey yok.:cool:

Başlığın adı üzerinde Shichibukai lordlar yani Teach'in lord hali ele alınacak düz mantık.

Sana soruyorum o zaman magmanın işe yaramadığı bir durumda Akainu'nun hala magma kullanması mantıklı bir hareket mi ? Marcoyu atlatsa Luffy'i bitiricek.Kullandı ama seviyesi yetmedi.
Ben de sana şunu sorayım? Marco'ya tekme tokat girsen, yenilmesi kaç gün sürer?

Demek ki birşeylere gerçekten anlam vermeyen biri olarak eleştirme hakkına henüz sahip değilsin. Biraz daha anlatma ve anlama yetisine sahip oluncaya dek nice tartışmalara.
Sana tezmi yazmamı istersin, istediğin bi üni varsa ordan danışman bulur onla yaparım...
Laf diyince niye dedin diyorlar :of:, ordaki 3 mesajda anlayan için yeteri açıklama var, anlamam diyorsan ayrı oda senin derdin:hoo:, ben anlayanlarla takılırım :a:

Onu açsam bu defada 2 yıl önceki BB mi diyecekler değişen birşey yok.:cool:

Başlığın adı üzerinde Shichibukai lordlar yani Teach'in lord hali ele alınacak düz mantık.
ahahaha. :D
BB'ı neden katıyon zaten işin içine. O yok. Unut onu. O artık bir Yonko. :D
Şimdiki lordlar olacak. Bilinen altı artı bilinmeyen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık