Tayfadaki herkes zoro sanji mi? Devrimci komutanları, luffynin ittifakları falan da var. Herkesin amiral seviyesi olacağı bir eşleşme olmaz. Ya gorosei ya şövalyeler daha güçsüz çıkacak. Sayıları fazla olduğundan ve goroseinin konumu daha üstte olduğundan muhtemelen şövalyeler güçsüz çıkacakamiral seviyesi altında kutsal sovalye kabul edemıyorum serı sonuna gelcez falan yc2 yc1 yok aga kalsın kapat dukkanı gıt daha iyi.
Abartma la. Seri bu saatten sonra 9 tane amiral çıkaramaz.amiral seviyesi altında kutsal sovalye kabul edemıyorum serı sonuna gelcez falan yc2 yc1 yok aga kalsın kapat dukkanı gıt daha iyi.
Beyler siz Dragon olsaydınız isyan eden krallıkları kutsal şövalyelerden aynı anda nasıl korurdunuz?
Kutsal şövalyelerin herbirinin YC1 - amiral olduğunu düşünerek bu soruya cevap verin.
tayfayla tanrı sovalyelerının eslesegını kım cıkarıyor kı? Zamanında shıcılerı tayfayla karsılastıranlar vardı ona bu,buna o duser dıye en basta bu karsılastırmayı bırakırsak dogru bır sonuc cıkacaktır. Yc2 sovalye serıye ne katacak yahuTayfadaki herkes zoro sanji mi? Devrimci komutanları, luffynin ittifakları falan da var. Herkesin amiral seviyesi olacağı bir eşleşme olmaz. Ya gorosei ya şövalyeler daha güçsüz çıkacak. Sayıları fazla olduğundan ve goroseinin konumu daha üstte olduğundan muhtemelen şövalyeler güçsüz çıkacak
Amıral sevıyesı 9 tane adam sayarsın ama 9 tane amıral cıkması nıye kotu oluyorAbartma la. Seri bu saatten sonra 9 tane amiral çıkaramaz.
Tamam kanka bıraktım izin verdimAmıral sevıyesı 9 tane adam sayarsın ama 9 tane amıral cıkması nıye kotu oluyor?
Herkes amırallere kuskuyu vermeye basladı bırakta 9 tane amıral cıksın devrımcı ordusu ousuruktan teyyare adamlar dalga geçiyor,kutsal toprakların ıcınden gecıyor bunlar hala gucumuzu gösteremeyız adamlar kıyım yapacak bırakta amıral agırlıgı veren 9 kutsal sovalye olsun artık bı zahmet.
maalesef seri öyle bir seri. Adamın elinde ada yok eden uranus var 1100 bolum herkesı ızlemıs ne yapacagız eldekı buTamam kanka bıraktım izin verdim
Ama 9 amiral 1100 bölüm serinin bir köşesinde oturup beklemişler düşüncesinin hiçbir mantığı ve izahı yok haberin olsun.