Sanji (ve Zoro) vitaminde portakalken reyis yeni dünya korsanıydı. Pica ve Jugde'den öte başarıları olmayan çöplerle kıyaslamam bile.Jinbei'nin Queen'i dövebildiği yerde Sanji tek alır o King'i zaten gerek yok hayal etmene.
Sanji (ve Zoro) vitaminde portakalken reyis yeni dünya korsanıydı. Pica ve Jugde'den öte başarıları olmayan çöplerle kıyaslamam bile.Jinbei'nin Queen'i dövebildiği yerde Sanji tek alır o King'i zaten gerek yok hayal etmene.
Sanji suitsiz olsa Ace version 2 olurdu.İki kere derken ? King suitsiz bile tek falan atamazdı öyle bir dünya yok.En azından King-Queen arasından Momo'yu alıyor adam.Zaten rezil edilmiş bir imparatora gel öldürmeyi denemeye benzeyecek bir şey değil bu.Jinbei'nin Sanji'den üstün olduğunu gösterecek bir durumu yok benim açımdan.Akainu'nun tek darbesini durdurup 2nci darbesinde ölüm eşiğine geldi o da büyük bir olay değil yani.
O zaman yeni dünya da olduğu belli miydi?Sanji (ve Zoro) vitaminde portakalken reyis yeni dünya korsanıydı. Pica ve Jugde'den öte başarıları olmayan çöplerle kıyaslamam.
Sanji ve Zoro'nun kaptanı da diğer korsanlar yeni dünyada fink atarken portakalda vitamindi.Sonuç neSanji (ve Zoro) vitaminde portakalken reyis yeni dünya korsanıydı. Pica ve Jugde'den öte başarıları olmayan çöplerle kıyaslamam.
King bir Saka değil,Sanji'de Ace değil.Sanji suitsiz olsa Ace version 2 olurdu.
O nasıl tabir sdfgsfdsgjZoro dövüşürken kınlarını tutacak işte.
Enma olayını ben de düşünmüştüm ama Ryuma'yı hatırlatma kısmı aklıma gelmemişti.Zoro Thriller Bark'ta çok büyük bir fedakarlık yapmıştı. Wano'da da böyle bir fedakarlık yapacağını düşünüyorum. Aklımdaki şey King'i aldıktan sonra Enma'ya bütün gücünü vererek bir deri bir kemik halde Kaido'yu yarması. Bir deri bir kemik deyimi önemli çünkü bu haliyle de Ryuma'yı hatırlatacak ve Ryuma'ya da bir gönderme yapacak Oda![]()
Adam Kingte de, Pageone da da ''zırh neyse ki çok dayanıklı olmasa ne olurdu'' muhabbeti çeviriyor. Zaten King dalarken de ''vücudumda koca bir delik oluşacak'' diye ağlıyordu.İki kere derken ? King suitsiz bile tek falan atamazdı öyle bir dünya yok.En azından King-Queen arasından Momo'yu alıyor adam.Zaten rezil edilmiş bir imparatora gel öldürmeyi denemeye benzeyecek bir şey değil bu.Jinbei'nin Sanji'den üstün olduğunu gösterecek bir durumu yok benim açımdan.Akainu'nun tek darbesini durdurup 2nci darbesinde ölüm eşiğine geldi o da büyük bir olay değil yani.
Fisher Tiger yeni dünya korsanıydı.O zaman yeni dünya da olduğu belli miydi?
Yahu Page One kim köpek.Adam Drake'den darbe alıp bir şey olmamış gibi devam ediyor zaten suiti olmadan.Page One gibi herifleri dövmek için suit giymesine bile gerek yok Sanji'nin.Akainu'nun yumruğunu bedeniyle durduran adam Akainu'nun sayısızı ataklarını tankladı.Birinciyi tanklayıp ikinci atakta mefta olmadı Jinbei gibi.Adam Kingte de, Pageone da da ''zırh neyse ki çok dayanıklı olmasa ne olurdu'' muhabbeti çeviriyor. Zaten King dalarken de ''vücudumda koca bir delik oluşacak'' diye ağlıyordu.
Akainun yumruğunu bedeniyle durdurabilen 2. kişinin ölümsüzlüğe yakın meyvesi vardı ama sen bilirsin :/