Gördüğüm en güzel ban.İnsan gibi yorum yapmaktan aciz biri olduğundan hakaret içeren bir yorum yazdığım için ban yedi.
Gördüğüm en güzel ban.İnsan gibi yorum yapmaktan aciz biri olduğundan hakaret içeren bir yorum yazdığım için ban yedi.
Kaido kesen kılıçtan sonra uzuv yada inmesine yardımcı olacak bir yara bırakmadığı sürece çok da önemli değil bu vs de yer alması.King'i Zoro harici kimse alamıyor(!). Sanji falan alazmazmış, ama Zoro için sıkıntı olmazmış. Kaido desen ayrı hikaye. Öyle bir anlatılıyor ki sanki Zoro olmadan Kaido inmeyecek?![]()
Yetmez reis bide füze atsaydın. Bu üçü diğer ikisini parçalar.Zoro, Sanji ve Jinbe vs Queen ve King olacak gibi.
Katakuri koşşşş ananı dövüyorlar...
Olabilir. Bitirici vuruşu yapacağını zannetmiyorum Zoro'nun. Ama belki de Oden'le aynı yerden Kaido'yu yarıp büyük bir hasar verebilir ve topu Lütfü'ye atabilir.Bence Zoro, King'ten sonra Kaido'ya geçer. Ama Marco heal basmaz. Daha doğrusu basamaz, çünkü o da perte çıkmış olur. Ben Zoro'nun hayat kurtarıcı bir hamle yapmasını bekliyorum. Ondan sonra o da dayağını yer. Luffy'den muhtemelen imanlı bir g4 gatlingi falan gelecek.
Zoro Thriller Bark'ta çok büyük bir fedakarlık yapmıştı. Wano'da da böyle bir fedakarlık yapacağını düşünüyorum. Aklımdaki şey King'i aldıktan sonra Enma'ya bütün gücünü vererek bir deri bir kemik halde Kaido'yu yarması. Bir deri bir kemik deyimi önemli çünkü bu haliyle de Ryuma'yı hatırlatacak ve Ryuma'ya da bir gönderme yapacak OdaDaha önce Wano Arc ile Thiriller Bark Arc arasındaki benzerliklerden bahsedilen bir analizi paylaşmıştım forumda. Bu bölümde, bizzat Franky'nin ağzından da bir benzetme geldi. Cidden çok fazla paralellik var iki arc arasında. Zoro'nun o arc sonunda aldığı rolü düşünürsek, bu arcda da önemli şeyler yapması olası. Ayrıca, iki arc arasında bir paralellik de ben yakaladım; Thiriller Bark'ta, tayfanın düşmanı olarak gözüken iki Shichibukai bir araya gelmişlerdi, şimdi de iki İmparator bir araya geldiler.
Linkini de koyayım tekrar incelemenin. Bazıları biraz zorlama ama mantıklı olanlar da var:
![]()
Oda has put some amazing Wano foreshadows in Thriller Bark arc - One Piece
The parallels Oda has put in Thriller Bark arc are insane. Could be reaching, but take it as you will in understanding the amazing foreshadowing Oda has put into Thriller Bark. 1st Parallel -The situation with Absalom and Nami in the bath compared to the situation with Stealth Black Sanji in the...www.opfanpage.com
Jinbei Queen'i döver orası kesin dee, King Zoro ve Sanji'ye neler neler yapar hayal gücümün sınırlarını zorluyorumYetmez reis bide füze atsaydın. Bu üçü diğer ikisini parçalar.
Jinbei'nin Queen'i dövebildiği yerde Sanji tek alır o King'i zaten gerek yok hayal etmene.Jinbei Queen'i döver orası kesin dee, King Zoro ve Sanji'ye neler neler yapar hayal edemiyorum..
Zoro ve Sanji beraber King’i ne hale getirir bilmek ister misin? Luffy en son Croco’yu WB’nin yanında ekmek almaya gönderiyordu ya işte o hale getirirler King’i..Jinbei Queen'i döver orası kesin dee, King Zoro ve Sanji'ye neler neler yapar hayal gücümün sınırlarını zorluyorum..