Vay be bölüm süperdi harika iş çıkarmışlar.
Ben suiti de beğeniyorum ama bu hali bi başkaben suiti görünce fıttırıyorum acaba sanji fanlarına noluyor duvarı falan yumrukluyorlardır herhalde frankynin robotu bile aşırı fazla bana
Yılışık olmasa seride ki bütün kadınları tavlar diyebilir miyizEfsane bir bölümdü her şeyiyle mükemmeldi
![]()
![]()
![]()
![]()
Sanjiye bu muhteşem suiti çizdiği için Odaya teşekkürlerimi sunuyorum![]()
Herkes aynı değil. Bence suit iyi fikirdi. Gayet de yakışıyor. Sanji'nin dövüş tarzını biraz daha ilginçleştirecek bir şeye ihtiyaç vardı. Belki meyve yer diyordum önceden ama Oda unik bir çözüm buldu. Hep tekme hep tekme nereye kadar?ben suiti görünce fıttırıyorum acaba sanji fanlarına noluyor duvarı falan yumrukluyorlardır herhalde frankynin robotu bile aşırı fazla bana
"Hep kılıç hep kılıç nereye kadar?" diyenleri görür gibi oldum.Herkes aynı değil. Bence suit iyi fikirdi. Gayet de yakışıyor. Sanji'nin dövüş tarzını biraz daha ilginçleştirecek bir şeye ihtiyaç vardı. Belki meyve yer diyordum önceden ama Oda unik bir çözüm buldu. Hep tekme hep tekme nereye kadar?
Onlar da Luffy'nin kozu.Kaidonun kozuna bak... Biri jinbeden tek yiyor, digeri frankye ustun gelemiyor.