Dur adamın en etkileyici bölümlerini görmemize az kaldı.O kadar tartışıldı ama forumda Oden adam mıdır ? konusu niye açılmadı bir fikriniz var mı @Kuroro @Roronoa ZoroBu hiç normal değil çoktan açarlardı.
![]()

Dur adamın en etkileyici bölümlerini görmemize az kaldı.O kadar tartışıldı ama forumda Oden adam mıdır ? konusu niye açılmadı bir fikriniz var mı @Kuroro @Roronoa ZoroBu hiç normal değil çoktan açarlardı.
![]()
Ben bulaşmam @Yubashiri-sama ’ya havale ederim o güzel açar.Dur adamın en etkileyici bölümlerini görmemize az kaldı.Flashback bitince ara varken güzel gider öyle bir konu
![]()
Elinin ayarı yoktur onun. "Vatan Haini Oden Adam Mıdır?" falan diye açar konuyu. Sen aç benc sdjsdnfsBen bulaşmam @Yubashiri-sama ’ya havale ederim o güzel açar.![]()
Demezler mi karısını bırakan adamdan adam mı olur diye?Ben bulaşmam @Yubashiri-sama ’ya havale ederim o güzel açar.![]()
Çok güzel olur be.Dur adamın en etkileyici bölümlerini görmemize az kaldı.Flashback bitince ara varken güzel gider öyle bir konu
![]()
Siz gömerseniz biz Kozuki klanının yılmaz savunucuları da savunuruz.Çok güzel olur be.
Gömer gömer dururuz.
Ben tartışmam artık. Sinirim bozuluyor.O kadar tartışıldı ama forumda Oden adam mıdır ? konusu niye açılmadı bir fikriniz var mı @Kuroro @Roronoa ZoroBu hiç normal değil çoktan açarlardı.
![]()
Şu bölümden sonra boşa çıkacak yahu bütün savunmalarınız.Siz gömerseniz biz Kozuki klanının yılmaz savunucuları da savunuruz.![]()
Neyi berbat etmiş?Şu bölümden sonra boşa çıkacak yahu bütün savunmalarınız.
Adam gitti her şeyi berbat etti ya la.![]()
Yok benim açtığımın tadi olmaz.Vatan haini değil miydi zaten yazmasında ne sorun var.Elinin ayarı yoktur onun. "Vatan Haini Oden Adam Mıdır?" falan diye açar konuyu. Sen aç benc sdjsdnfs