Ashura da aslında bu hakiden diye giriyim mi? o kadar da ucmiyim bari.Yuvarlak gören geliyor
Ashura da aslında bu hakiden diye giriyim mi? o kadar da ucmiyim bari.Yuvarlak gören geliyor
Animeyi salla da, mangadakini benzettim. Bakalım, belki açıklanır.Valla gördüğümüz başka hiçbir şeyle benzetip bağdaştıramıyoruz Sai'nin tekniğini. Animede baktım şimdi.. Silahlanmanın üzerine aura efekti vermişler. Mangada nasıl, bakmaya üşendim ama spoilerda gelen görüntülerle gayet benzer. Olabilir yani.
Yakuza liderlerine baktım da ponytail değil hiç biri yani. Denjiro da olabilir :/
- In zone 02 of Udon, you can hear the cries of Big Mom and Luffy behind a giant door. In this area we see a prisoner who Oda covers a bit the face (we see but no detail). His hair is like a mop and a long ponytail and I get the feeling that he can be one of the allies that Hyo talked about.
Denjiro mu yoksa yakuza liderlerinden birisi mi acaba?
Oda görünümleri değiştirebiliyor. Kanjuro'nun değişmişti mesela.Yakuza liderlerine baktım da ponytail değil hiç biri yani. Denjiro da olabilir :/
Ben Ashuraya şaka bazlı dedim ama bakalımOda görünümleri değiştirebiliyor. Kanjuro'nun değişmişti mesela.
Ayrıca dediğin gibi Asura çıkabilir haki ile ilgili bir şey.
Viz çevirisinde irade ile yarattığını söylüyordu Kaku. Olabilir. Zaten her şey hakiye bağlanmaya başladı az çok.Ben Ashuraya şaka bazlı dedim ama bakalım
Ashura bu işin en başı zatenAshura da aslında bu hakiden diye giriyim mi? o kadar da ucmiyim bari.
İnşallahhh.Animeyi salla da, mangadakini benzettim. Bakalım, belki açıklanır.
Arabesk filmi aklıma geldiKafasına vuruldu diye mi hafızası geri geldi. Oda bizim dizileri, filmleri izliyor galiba.