Artacak tabi şurda konuşulan olayı Reis balık adam adasında yapıyordu haki kalkanı diye, yoksa yapmıyor muydu neyse geç oldu ben yatim
Artacak tabi şurda konuşulan olayı Reis balık adam adasında yapıyordu haki kalkanı diye, yoksa yapmıyor muydu neyse geç oldu ben yatim
Mf'de göz ucuyla bakmışlığı var. Bilemiyorum artıkYakışırlardı ama Hancock'un gözü kaptanımızdan başkasını görmez artık.
Böyle şeylerin konuşulması güzel ya. Sürekli sidik yarışı olmasından iyidir her türlü. Tartışılsın, doğruya varılsın.Mf'de göz ucuyla bakmışlığı var. Bilemiyorum artık
O değil de her şeye haki demeler de başladı. Yandıkkk
Yuvarlak gören geliyorBöyle şeylerin konuşulması güzel ya. Sürekli sidik yarışı olmasından iyidir her türlü. Tartışılsın, doğruya varılsın.
Mangayı baştan okuman yararına olur çünkü dünya üzerinde azda olsa geleceği görebilen kimselerin varlığından bahsediyor flashbacklerde , artı Reyleigh daha eğitimin ilk gününde bu görünmez zırh veya fili uçurduğu hakiyi gösteriyor hatta bu hakiyi görünce Luffy'nin dibi düşüyor.Mesele yol değil, oldu bittiye gelmesi.
Daha önce varlığından bile haberi olmadığı tekniği yarım günde öğrenmesi mesele.
Ya da Rayleigh'in açıklamaya tenezzül etmediği tekniği 1 günden az zamanda öğrenmesi.
Amirallerin bile 10 gün savaştığı bir seri izliyoruz. Neden? Çünkü bazı şeyler zaman alıyor. Bazısı günlerce, bazısı aylarca, bazısı yıllarca sürüyor.
Ama çok üst düzey bir tekniğin sadece saatler içinde öğrenilmesi okucuyla alay etmek.
Sai'nin yaptığı cidden öyle gibi ama. Sence?Yuvarlak gören geliyor
Valla gördüğümüz başka hiçbir şeyle benzetip bağdaştıramıyoruz Sai'nin tekniğini. Animede baktım şimdi.. Silahlanmanın üzerine aura efekti vermişler. Mangada nasıl, bakmaya üşendim ama spoilerda gelen görüntülerle gayet benzer. Olabilir yani.Sai'nin yaptığı cidden öyle gibi ama. Sence?