Luffy 30yıl kaybetmedi hayatından? Ee yeter sonrası fazla(?)Dressrosa'da aha Law'ın kolu gitti dedik ama onuda diktiler yani ölümü geçtik bari kendilerinden bir şeyler kaybetsinler belki bu arc tayfadan olmasa bile ittifaktan birileri ölür.

Luffy 30yıl kaybetmedi hayatından? Ee yeter sonrası fazla(?)Dressrosa'da aha Law'ın kolu gitti dedik ama onuda diktiler yani ölümü geçtik bari kendilerinden bir şeyler kaybetsinler belki bu arc tayfadan olmasa bile ittifaktan birileri ölür.
Bunlar geçmişinde yaşanan ve karakterin gelişimini tamamlayan şeyler ama tayfa olarak baktığında her yerden zararsız çıkıyorlar tayfanın karşılaştığı rakipler öyle azımsanmayacak güçte rakipler Yeni dünya'ya girdiğimiz de bir bakıyoruz ki milletin yüzleri façalı Aok bacak kaybetmiş Aka karşısında, Kid'in kolu GG olmuş, adamların üstlerine yetmezmiş gibi Kaido düşmüş, Apo ve Hawkins direk satışı koymuş Kid'e keza Killerın hali ortadaLuffy 30yıl kaybetmedi hayatından? Ee yeter sonrası fazla(?)Sanji ailesini kaybetti? Ona da fazla? Ee Zoro Kuina'yı da kaybetti? Ona da fazla? Ee Franky Tom-san'ı kaybetti? Ona da fazla? Baska ne istiyorsun tümden olmelerini mi (!)
![]()
Ee Zoro gozünu kaybetti kardesim? Ee sonra Luffy disini kaybetti??? Ohoo büyuk oyunu goremiyorsunBunlar geçmişinde yaşanan ve karakterin gelişimini tamamlayan şeyler ama tayfa olarak baktığında her yerden zararsız çıkıyorlar tayfanın karşılaştığı rakipler öyle azımsanmayacak güçte rakipler Yeni dünya'ya girdiğimiz de bir bakıyoruz ki milletin yüzleri façalı Aok bacak kaybetmiş Aka karşısında, Kid'in kolu GG olmuş, adamların üstlerine yetmezmiş gibi Kaido düşmüş, Killerın hali ortadaWCI'da Big Mom'ın elinden nasıl kurtulduklarını söylemiyorum bile.
Pardon benim hatam. Cidden bunu fark etmemiştim i feel so badEe Zoro gozünu kaybetti kardesim? Ee sonra Luffy disini kaybetti??? Ohoo büyuk oyunu goremiyorsun![]()
Cidden. Nardo'nun kedi bıyıklarına bile dokunamadılar. :/Gören de tüm shounen'lerde ana karakterler 7/24 uzuv kaybedip geberiyorlar zanneder. Nasıl yorumlar bunlar ya.![]()
Eccük de olsa HxH gerginliği bekliyok gardaş çok mu?Gören de tüm shounen'lerde ana karakterler 7/24 uzuv kaybedip geberiyorlar zanneder. Nasıl yorumlar bunlar ya.![]()
"Taş ve sopa kemiklerimi kırabilir ama ölüm beni incitemez" Bir Şonen KarakteriGören de tüm shounen'lerde ana karakterler 7/24 uzuv kaybedip geberiyorlar zanneder. Nasıl yorumlar bunlar ya.![]()
Kedi canını onun.Cidden. Nardo'nun kedi bıyıklarına bile dokunamadılar. :/
İnsanlar ve beklentileri. :/Eccük de olsa HxH gerginliği bekliyok gardaş çok mu?
Monkey D. Nietzsche"Taş ve sopa kemiklerimi kırabilir ama ölüm beni incitemez" Bir Şonen Karakteri