Hakaret ettim galiba o tarz düşünenlere karşı. Tam tersine Zoro ile daha yakınlığı var dedim. Hatta tartıştığım kişi de gayet olabilirdi dedi. Ayrıca Zoro sevdiğim karakter olduğu için olmasını istiyorum da dedim birazcık. Bunda ne var?Sanji o sahneye çıkıp kurtarabilir.
Toko, Sanji'den daha fazla etkilendi.
Bunlar da yazıldı ama ben bunlara karşı sizin beklediğiniz yumuşaklıkta bir geri dönüş görmedim.![]()
Ben hiçbir karaktere şaka ile karışık olduğu sürece laf ettiğimi hatırlamıyorum. Hatta Sanji'nin kolluğu kullanacağı zaman bile @Historia ile yazışırken hak ettiğini düşündüğümü söyledim. İyi olduğunu da söyledim. Wano gibi kendimce Zoro için önemli olacağını düşündüğüm bir arc'da karakter için beklentilere girmem normal değil mi? Luffy dışındaki karakterlerden daha fazla yer almasını istemek yanlış mı oluyor? Yarın Elbaf'a gittikleri zaman Usopp için önemli olmasını isteyeceğim, Wcı zamanlarında üye olsaydım Sanji için özel olmasını savunurdum.
Bende o yüzden karşı idim. Ve Zoro'nun kurtarmasını daha anlamlı buluyordum. Bunda ne var onu bile anlamadım.Sanji daha yakındı aslında. Sanjinin gelme olasılığı muhtemeldi. Lakin ben Law Bepolar ile mesgulken, Shinobuya kızmış iken Yasuyu kurtarır olayına karşı idim. Sanji kurtarması olası idi. Neden karşı çıkıldı ya?