Kavisli atamıyor mu, kavisli atsınSlashı nereye atacak? Bir sürü insan var arada. Onu da bir yaz da, bilelim üstat.

Kavisli atamıyor mu, kavisli atsınSlashı nereye atacak? Bir sürü insan var arada. Onu da bir yaz da, bilelim üstat.
Ne denmiş? Zoro tek başına herkesi yenecek mi denmiş? O bölümden sonra beklenti olması normal değil mi? Luffy, Kaido'ya yumruğu çaktıktan sonra gaze gelen olmadı mı? Cidden yapmayın ne var orada yazılanlarda? Aynısı her karakter için gayet yazılırdı, yazılmıştır da.
Luffy'nin Tama'nın kaçırılmasını farkedemedigi bölüm dalga geçile geçile Luffy geleceği mı görüyordu diye yorumlar atıldığını hatırlamıyor değilim dostum. Tabiki tepki ver ama çifte standardı olmasın.Bu mesajlarda ne bir karaktere ne de bir fan grubuna sataşma, hava atma var. İnsanlar benlentisini yazmış. Ayrıca olaylar bitmedi, hala aksiyona girebilir Zoro. Yasu'nun ölümüne de yetişemedi. Karakterin yapabileceği bir şey de yok. Bu kadar velvelenin sebebi ne?
Kendi adıma; ben Yasu'nun ölmesini beklediğimi yazmıştım zaten ama yazmasam da sıkıntı olmazdı. Yasu öldü, Zoeo değil.
Kullanabiliyor muydu? Bilmiyorum, belki de kullanabiliyordur. Ancak bu alana geç geldiği gerçeğini değiştirmiyor. Şu an yapılan cidden boş ya. Laf olsun diye sallanıyor işte. Şu ana kadar hep sakin kaldım ama şu bölümden itibaren herkese hak ettiği şekilde yazacağım. Öyle alttan almak falan yok. Bu forum bunu istiyor ya. Ne yapayım?
Biraz da mor oldu o kadar, ama son gülen iyi gülerNe oldu la senin yeşile![]()
Zoro Bukalemun mu? Renk değistiriyorBiraz da mor oldu o kadar, ama son gülen iyi güler![]()
Kaptanından öğrenmiş sonuçta körle yatan şaşı kalkar en son dostunu vuran adamla ittifak yapmıştı ve tayfasından birini bırakıp kaçmıştıZoro Bukalemun mu? Renk değistiriyor![]()
Sanji daha yakındı aslında. Sanjinin gelme olasılığı muhtemeldi. Lakin ben Law Bepolar ile mesgulken, Shinobuya kızmış iken Yasuyu kurtarır olayına karşı idim. Sanji kurtarması olası idi. Neden karşı çıkıldı ya?Sanji o sahneye çıkıp kurtarabilir.
Toko, Sanji'den daha fazla etkilendi.
Bunlar da yazıldı ama ben bunlara karşı sizin beklediğiniz yumuşaklıkta bir geri dönüş görmedim.![]()
Law'a destek çıkılmayan tarafın Yasu'yu kurtarması çok mu doğru olurdu?? Pess..Sanji daha yakındı aslında. Sanjinin gelme olasılığı muhtemeldi. Lakin ben Law Bepolar ile mesgulken, Shinobuya kızmış iken Yasuyu kurtarır olayına karşı idim. Sanji kurtarması olası idi. Neden karşı çıkıldı ya?
İntikamcı değil ki Luffy. Ağaçlara "tayfama katılır mısın" diyen birisi. Eğer olaydı şuan "Akainu'yu alacağım" diye ortalikta gezinirdi.Kaptanından öğrenmiş sonuçta körle yatan şaşı kalkar en son dostunu vuran adamla ittifak yapmıştı ve tayfasından birini bırakıp kaçmıştı![]()
İşte o mevzu ile insanlar Sanji değil de Zoro demiş olabilir. Law olayı ile Zoronun uzaktan yakindan alakası yok. Tuhaf mevzu. Varsayimlar ve beklentiler ama Law Yasu hiç beklemiyorum ciddenLaw'a destek çıkılmayan tarafın Yasu'yu kurtarması çok mu doğru olurdu?? Pess..