Okul yok mu bugün :S Liseler tatil değil diye biliyorum ahahs üsluba bak.İşin ennnn eğlenceli kısmı da; Luffy ciler zoronun patlamasını beklerken, Luffy nin patlaması oldu hahahaha.
G4 herkesii ezerrrr. Luffy 5.imparatorrrr. Luffy çoook farklı kulvardaaa. Luffy 1.500 milyarrrr. Luffy bu saaten sonra tek yemezzz.
Nerenin kralı veletttt??? Hhhaahah
Çok sinirli olduğu, yani sakin olmadığı için geleceği görmüş olamaz bence. Luffy neden kalkar diyoruma geleyim. Çünkü bu adam normalde sahip olduğu azmi bir kenara koyacak olursak acayip bir öfke patlamasıyla dolanıyor. Fazladan gaza sahip olduğu için de enerjisi bitmiş olabilir gerçi, G4'ten çabuk çıktı.Akainu işte bu yüzden çok tehlikeli biri böyle bir durumda Luffy'i yakalasa yada Luffy'i böyle bir duruma soksa asla canlı çıkarmaz, Luffy kalkabiliyor olsa bile anında işini bitirir. Ama yonkouların çeşitli takıntıları var ben senin söylediğin tarzda bir kalkma beklemiyorum ama bir şekilde kaldırılıp bir yerlere götürülecektir yada en büyük ihtimal Law'ın olaya müdahale etmesi sonuçta bunun için meyvesi çok uygun.
Geleceği görmüş olamaz mı ciddi soruyorum bu soruyu
Luffy'cilerin şahı korumaya geçmiş hadi Dıvei yapabilirsin hahahaOkul yok mu bugün :S Liseler tatil değil diye biliyorum ahahs üsluba bak.
Farkındaysan orada ki uslub bana ait değil canım. Bak başkalarının uslubu ile yazıyorum zaten olay o.Okul yok mu bugün :S Liseler tatil değil diye biliyorum ahahs üsluba bak.