Pisi pisine gitti ufaklık.Abi Tama ölmesin ya ben o çocuğa acıdım. Bir manga bile olsa aç kalmış bir çocuk, bir de garibim mutlu mutlu elma götürüyordu. O kadar kişi ölmedi de şu çocuk ölürse çok fena söveceğim.
Pisi pisine gitti ufaklık.Abi Tama ölmesin ya ben o çocuğa acıdım. Bir manga bile olsa aç kalmış bir çocuk, bir de garibim mutlu mutlu elma götürüyordu. O kadar kişi ölmedi de şu çocuk ölürse çok fena söveceğim.
Speed öldü falan diyor mu Tama için? Yoksa durumu meçhul mu?Pisi pisine gitti ufaklık.
Eger ölürse bençe bi anlamı olur belkı luffy seytan meyvesini uyandırır.Pisi pisine gitti ufaklık.
Speed değil, ben diyorum. Şu an Wikia da durumunu Unknown olarak yazmış. Gösterildiği sahneden her şey açık aslında.Speed öldü falan diyor mu Tama için? Yoksa durumu meçhul mu?
Bilemem. Luffy, Tama'yı görmedi muhtemelen. Speed sürünerek gelmiş oraya kadar, Tama'dan bahsedince panelde Tama'nın yere düşmüş eli, kan damlaları ve parçalanmış elması görünüyor. Neresinden bakarsan bak, çok iç yakan bir sahne bana göre.Eger ölürse bençe bi anlamı olur belkı luffy seytan meyvesini uyandırır.
Lafla yürüme deyince neden aklıma başka birisi geldi acaba?Aslında Kaido'nun yaptığı normal birşey ama Luffy göklere çıkarıldığı ve güç skalası görüldüğünden daha düşük seviyelerde kaldığı için size garip geldi. İyi oldu ama Luffy ne durumda görmüş oldunuz. Bu zamana kadar lafla yürütüyordu gemisini trene tosladı. Daha doğrusu tren ona tosladı
Ahahahah güzelmiş lan