Japonların hoşuna gidiyor belki bu çizimler falanBu adamı editörleri de mi uyarmıyorAyağını denk al bu nasıl arc diyen hiç mi yok...

Japonların hoşuna gidiyor belki bu çizimler falanBu adamı editörleri de mi uyarmıyorAyağını denk al bu nasıl arc diyen hiç mi yok...
Doğru diyorsun :/ Ama Japonuna göre değişir. Sorachi reyiz başkadırJaponların hoşuna gidiyor belki bu çizimler falan![]()
Zoro'nun aurasıyla korkan adama g3 yapan Luffy'nin fanı konuşuyor xD Ciddiye alamıyorumYeşilden ezme olmaz olsa olsa salata olur.
@X-Drake
Kağıt üstünde aynılar.Öyle olmasa bile şu an öyle düşünmek işin iyi tarafı.
![]()
smoker,kaido bm kaç bölüm sonra bir araya gelirler tahminiBoş bölüm, ama bir süre idare etmek gerekecek.
Luffy bana göre zaten sumo güreşinde hile yapmış sayılmalı.Adamda meyve yok olsa da sanmıyorum kullanacağını çıplak elleriyle sumo vuruşu yapıyor sana ama sen meyveyle kolunu büyütüp vuruyorsun meyve yeteneğini kullanarak.Düz normal avuç içiyle yapsa takdir ederdim Luffy'i ama şunu edemiyorum.Dövüş değil sumo güreşiyse şartlar eşit değil.Zoro'nun aurasıyla korkan adama g3 yapan Luffy'nin fanı konuşuyor xD Ciddiye alamıyorum![]()
77 bölüm sürdüEk olarak... Tüm Kek totalde ne kadar sürdü ? 60 bölüm en fazla herhalde. Wano daha uzun sürecek bir arc olacağı için ağır topların Tüm Kek aracında olduğu kadar erken çıkmasını beklememek lazım. Yanlış hatırlamıyorsam Luffy aldatan ormana girdiğinde daha 20 bölüm geçmemişti Kraker'le karşılaştı. İlk 3'ten biriyle... Velhasılı sabırsız olup Kaido'nun tayfa çöp demek yanlış. Daha ne gördün ki kardeşşş ?
Zaten o Aura olayı boşa çizilmiş bir şey olamazZoro'nun aurasıyla korkan adama g3 yapan Luffy'nin fanı konuşuyor xD Ciddiye alamıyorum![]()
Zoro'nun aurası morfin etkisi kadar bile sürmüyor adam bizimkilere saldırmaya kalkıştı. Zoro'ya güven olmayacağı burdan belli.:SZoro'nun aurasıyla korkan adama g3 yapan Luffy'nin fanı konuşuyor xD Ciddiye alamıyorum![]()
En az otuz.smoker,kaido bm kaç bölüm sonra bir araya gelirler tahmini
Yonji’nin gücü çok güçlü fiziksel yapıya sahip diye biliyorum. Dediğim gibi diğer kardeşler daha güçlü çıkabilir ama biri çok kolay yenilirken diğerleri de daha çok karşılık verebilir fakat öyle denk dövüşecek kadar fark yoktur aralarında diye düşünüyorum.Sanji'nin amacı tayfayı korumak tamam ama bunu yaparken dayak yememek de bir amaç. Normal dövüşseler de durum farklı olmazdı. Üstüne İchiji de aynı şekilde Kata'nın gücünden pek haberdar değildi yani. Kardeşler arası güç farkı görmek için bir iki sebebim var aslında;
- İchiji ve Niji'nin daha geç tanıtılması. (Shonen mantığı diye bir şey var çünkü)
- Niji elektrik hızına vs. sahipken Yonji'nin tek yapabildiğinin elinden zincir çıkarmak olması.
- Yonji Sanji'den tek yerken Niji'nin tek yememesi.
- Numara mevzusu vs.
Bunun haricinde senin de Sanji'nin daha güçlü olduğuna dair pek bir kanıtın yok. Ha ama yine de kesin konuşmuyorum, orada da muhtemelen daha güçlüdür demiştim.![]()