Herkesi Luffy dövmesin la bu seride Marineford'dan sonra herkesi Luffy dövmeye başladı. Luffy bırakta başka adamlar da az ekmek yesin be kardeşim.
Çık, çıkEn az otuz.
Bu bölüm yorumlarında attığım ilk mesajdaki gibi ilk defa övülecek bir şey yapmış Luffy, hakkını yememek lazım ama bundan öncekiler rezilliktiLuffy bana göre zaten sumo güreşinde hile yapmış sayılmalı.Adamda meyve yok olsa da sanmıyorum kullanacağını çıplak elleriyle sumo vuruşu yapıyor sana ama sen meyveyle kolunu büyütüp vuruyorsun meyve yeteneğini kullanarak.Düz normal avuç içiyle yapsa takdir ederdim Luffy'i ama şunu edemiyorum.Dövüş değil sumo güreşiyse şartlar eşit değil.
Morfin etkisi kadar sürdüğü için kızın yanından kaçıp taa şehre kadar gelmiş haklısınZoro'nun aurası morfin etkisi kadar bile sürmüyor adam bizimkilere saldırmaya kalkıştı. Zoro'ya güven olmayacağı burdan belli.:S
Yancısı varken niye uğraşsın? Zoronun işi ne, durdursun. Her işe kaptan koşacaksa vay hallerine!Bu bölüm yorumlarında attığım ilk mesajdaki gibi ilk defa övülecek bir şey yapmış Luffy, hakkını yememek lazım ama bundan öncekiler rezillikti
Morfin etkisi kadar sürdüğü için kızın yanından kaçıp taa şehre kadar gelmiş haklısınZoro diğer kızın gözünün içine giren oku tutarken senin k haki master Luffy'n ne yapıyordu acaba diye düşündüm şimdi bir sonuç çıkmadı yada 200 kilometre hızla giden adama yetişememesi falan fazla hızlı oldu bu çocuk
Neyse ama hakkını verelim, biz Luffy'den böyle şeyler bekliyoruz![]()
Holdem'e önceki bölüm yorumlarında acıdığımı söylemiştim.Affedilmez birşey yaptı Tama aslanın ağzında olunca.O yüzden sümüklü kutsal vaziyetine düşmesi normal bir durum şah damarına bastı resmen Holdem.Bu bölüm yorumlarında attığım ilk mesajdaki gibi ilk defa övülecek bir şey yapmış Luffy, hakkını yememek lazım ama bundan öncekiler rezillikti
Morfin etkisi kadar sürdüğü için kızın yanından kaçıp taa şehre kadar gelmiş haklısınZoro diğer kızın gözünün içine giren oku tutarken senin k haki master Luffy'n ne yapıyordu acaba diye düşündüm şimdi bir sonuç çıkmadı yada 200 kilometre hızla giden adama yetişememesi falan fazla hızlı oldu bu çocuk
Yavaştan alayım dedim ama senin kapasiteyi hesaba katmamışım :SKurduğun alakaya öldüm bittim şu an. Kapasite bu kadar demek ilahi Jacques.![]()
O kadar olmuş mu yauvvvv77 bölüm sürdü![]()
Yalnız Zoro'nun aurasından çekindiği sahnede Luffy civarda yok.Bu bölüm yorumlarında attığım ilk mesajdaki gibi ilk defa övülecek bir şey yapmış Luffy, hakkını yememek lazım ama bundan öncekiler rezillikti