Aynen. Bunlar sadece smile yemiş çöpler. Ne bekleniyor ki anlamadım ?+1 Bunlar en fazla Opera'nın beşizleri ayarında falandır bence. Daha Kaidou'nun Brulee'sini bile görmedik.
15-20 bölüm sonraki çıta şimdiye kıyasla uçmuş olacak zaten.
Aynen. Bunlar sadece smile yemiş çöpler. Ne bekleniyor ki anlamadım ?+1 Bunlar en fazla Opera'nın beşizleri ayarında falandır bence. Daha Kaidou'nun Brulee'sini bile görmedik.
Manganın en çok ne zaman sattıklarına bakmaları bile yeter ama yaşaşın boş bölümlü van piis xdBu adamı editörleri de mi uyarmıyorAyağını denk al bu nasıl arc diyen hiç mi yok...
Mevzu Oda olunca emin olamıyorum ama büyük ihtimalle öyle olur sanırımAynen. Bunlar sadece smile yemiş çöpler. Ne bekleniyor ki anlamadım ?
15-20 bölüm sonraki çıta şimdiye kıyasla uçmuş olacak zaten.
Sen Japonsun bir kere, akıllı adamsın diye kandırıyor kitleleri köftehor. Ama okuyanlarda biraz özürlüManganın en çok ne zaman sattıklarına bakmaları bile yeter ama yaşaşın boş bölümlü van piis xd
Dressrosa arcında yani 2013 içerisinde olması lazım.Tayfanın tamamı en son sene kaçta beraberdi ?
Japonlar çöpSen Japonsun bir kere, akıllı adamsın diye kandırıyor kitleleri köftehor. Ama okuyanlarda biraz özürlüBir şeyi sırf popüler diye okumak nedir yahu? Bence 3. bir atomun zamanı geldi Japonya için
![]()