Kata bile senin gibi geleceği görememiştirZoro gibi bir karekter varken ne anlatilicakti potansiyel ile Zoro olunuyor mu çocuk lar bile güler buna.Boyle şeyler ile Luffy'yi bir mantığa oturtma çabaları.
Kata bile senin gibi geleceği görememiştirZoro gibi bir karekter varken ne anlatilicakti potansiyel ile Zoro olunuyor mu çocuk lar bile güler buna.Boyle şeyler ile Luffy'yi bir mantığa oturtma çabaları.
Nami'nin pozu çok abartılı değil mi yahu ? Bir yere kadar tamamım da bu çok fazla gibi geliyor bana ya
Büyük resmi daha yeni görmeye başladık :/Luffy neden sürekli dayak yiyor zaten değil mi? Her ark kendisinden güçlü de olsa güçsüz de olsa en az iki sefer dayak yiyor bu adam. Taktik bu işte. Dayak ye güçlen. Bunu şimdi mi anlıyorsunuz? Üzücü. :/
Zoro konuşmak için reyizin bölümle alakası olması gerekmez.Mükemmel gözlem kabiliyetiyle bölümle hiçbir alakası olmayan Zoro'yu görmeyi başarmışsın tebrik ederim.![]()
Kaido tam çakal zaten, şu anda kendinden güçlü kimse yok evrende o yüzden intihar denemeleri yapıyor çakal, 10000 metreden atlıyor ölmedigi için daha fazla güçleniyor. En son ki güçlenmesi Kiddlere denk geldi işte güme gittiler. Neyse ki şimdi de dayağı yiyen Kidd güçlenecek. Mangaka baktı Kidd geride kalıyor, hemen dövdürttü adamı.Kaido niye zirve sanıyorsun![]()
Yeri geldikçe banyoda görüyoruz Nami'yi :S Bunun nesi abartıNami'nin pozu çok abartılı değil mi yahu ? Bir yere kadar tamamım da bu çok fazla gibi geliyor bana ya
Can sıkıcı. :/Nami'nin pozu çok abartılı değil mi yahu ? Bir yere kadar tamamım da bu çok fazla gibi geliyor bana ya
Ben bir şey göremedim abi abarti olacak.Nami'nin pozu çok abartılı değil mi yahu ? Bir yere kadar tamamım da bu çok fazla gibi geliyor bana ya
Adam sürekli tek başına büyük mekanları basmış daha ne olsunKaido tam çakal zaten, şu anda kendinden güçlü kimse yok evrende o yüzden intihar denemeleri yapıyor çakal, 10000 metreden atlıyor ölmedigi için daha fazla güçleniyor. En son ki güçlenmesi Kiddlere denk geldi işte güme gittiler. Neyse ki şimdi de dayağı yiyen Kidd güçlenecek. Mangaka baktı Kidd geride kalıyor, hemen dövdürttü adamı.![]()