Katakuri Mochiden budha yapacak kata yenilip yenilmemesi önemli değil naruto izleyenler bilir pain de yenildi madara da hashirama ya yenildi ama bu onların güçsüz olduğu anlamına gelmez.

Katakuri Mochiden budha yapacak kata yenilip yenilmemesi önemli değil naruto izleyenler bilir pain de yenildi madara da hashirama ya yenildi ama bu onların güçsüz olduğu anlamına gelmez.
Aynen forumda en sinir olduğum şey bu yahu anime manga tarihinde onlarca güçlü karekter yenildi bu onların güçsüz yada balon olduğu anlamına gelmez.Katakuri yenilirse forumun bir kısmı balon diyecek zaten, orası kesin. Yonkou düşsün, yine balon denilecek. Adamlar yonkou düşmese de balon diyorlar. Daha gücü tanıtılmamışsa da balon diyorlar. Her şey balon.
Resmi göremedim yalnız.
Balon diyenler luffy fanı olmayacak, ona emin olabilirsin benceLuffy hariç de!
Şunu kast etim ben bu bölüm sonunda Kata'yı döverse, tüm gücünü kullanıp aşabiliyor anlamına gelir Katayı..Sanmıyorum hocam.:/ Çünkü Kata en güçlü komutan olsa da Cracker'le arasında devasa bir fark yoktur.Luffy Cracker'den güçlüyse zaten Kata'ya yakın bir şey olması lazım ki o zaman ''kendinden güçlü rakipler'' kısmı boşa söylenmiş olur.Önceki mesajda ''Dof neyse...'' dedim ama Dressrosa'da bile Dof>Luffy'di bence.Cracker dövüşünde de dediğin gibi Dof kadar tehlikeye girmedi ama Cracker'in en önemli gücü ekarte edildi.Cracker gücünü fiziki kuvvetinden vs. almıyor b.haki+meyvesinden alıyor ki Nami meyve gücünü çok düşürdü adamın.O yüzden Luffy şu an Dof'tan belki azıcık güçlü olabilir ama Cracker'le aynı seviyededir bence.