Aynen onlardan biriyimZamanında BM düşer diyenler aynı zamanda Sanji Kata'yı alır diyenler miydi?
Aynen onlardan biriyimZamanında BM düşer diyenler aynı zamanda Sanji Kata'yı alır diyenler miydi?
okudum beğenmedim luffynin kaçmasını sevmiyorum özellikle ciddi savaşlarda .G4 ün logiaya sakinken zarar verememe olayı bana hala çok saçma geliyor.karşın da yonkou olsa bile koy karşısına bir logia 15 20 dakka dayansın hadi 1 gün olsun sonra o bile yonkouyu yener o yüzden çok boş bir is olmuş logia işiBölüm çıktı okudun mu? İki kelam et, fikrini belirt hele.
Her logianın bu kadar iyi gözlem hakisi varmı ki logia savunması yapman için gözlem hakin çok iyi olması lazım.okudum beğenmedim luffynin kaçmasını sevmiyorum özellikle ciddi savaşlarda .G4 ün logiaya sakinken zarar verememe olayı bana hala çok saçma geliyor.karşın da yonkou olsa bile koy karşısına bir logia 15 20 dakka dayansın hadi 1 gün olsun sonra o bile yonkouyu yener o yüzden çok boş bir is olmuş logia işi
Büyük çapta saldırıların kataya etki edebileceğini sanmiyorum. Bu bölümde ve önceki bölümlerde adamın nekadar hızlı olduğunu gördük. Bu hızı k.haki ile birlestirince bu büyük çaptaki saldırılardan rahatlıkla siyrilabilir. Ayrıca KKG çok hızlı bir saldiri değil gibi. Kata yi yipratmadan Kkg vuramazsin bence.Luffy cidden büyük iş başardı. Tek taraflı fiziksel bir karşılaşmada 2 saatten fazla G4'de kalıp Uyanışlı Kata'ya karşı savaştı. O Logia savunması denilen şey olmasa Kata dayanamaz Luffy karşısında fiziksel bir dövüşte.
Yonkou'lar büyük ihtimal bu noktada tecrubeliler nasıl aşmaları gerektiğini biliyordurlar. Denildiği gibi bütün vücuda etki edecek çapta saldırılar olursa etki edebilir belki.
Bence büyük çaplı bir gatling saldırısından sıyrılamaması lazım.Büyük çapta saldırıların kataya etki edebileceğini sanmiyorum. Bu bölümde ve önceki bölümlerde adamın nekadar hızlı olduğunu gördük. Bu hızı k.haki ile birlestirince bu büyük çaptaki saldırılardan rahatlıkla siyrilabilir. Ayrıca KKG çok hızlı bir saldiri değil gibi. Kata yi yipratmadan Kkg vuramazsin bence.
Eğer yenecekse baska bir açık bulmak zorunda.
Gatling'in çapına ve hızına bağlı. KKG gatling olursa tabiki kurtulamaz ama kg gatlingden kurtulabilir. Luffy de bunu ne uzunlukta yapabilir o da tartışılır tabi.Bence büyük çaplı bir gatling saldırısından sıyrılamaması lazım.