Bölüm beni eskiye götürdü. Kata meyve ile kurtarıyor. O darbeler ile tur atacağı kesin, meyve yapışkan ve boşaltıyor etkiyi azaltıyor. Hem de Lufy bitik, Kata hasarsız. Bu bölüm bazı şeyler netleşti benim için.
Bölümle beraber emin oldum gibi. Luffy, Kata`yı alacak.Bu arada Katanın yenilgi almamış olmasına vurguyla verilmek istenen mesaj bu adamın ve sağ kolların yonkoular harici onlardan güçlü isimlerin olmayışı herhalde. Korsanlar çerçevesinden bakılınca Luffy bir şekilde Katakuri`ye üstünlük kuracak ve diğer yonkoular içinde ciddi tehlikeli bir isim haline gelecek gibi. Arcın genel amacı oluşacak işte, Luffy`i yonkou ligine geçiren köprü kurulacak. Kaido dahil diğer yonkouların ciddiye alması gereken bir isim halini alacak. Bunun içinde bir şekilde Katakuriyi alacak ya da almış kadar olacak
Bunun örneği MF'de de vardı. Aokiji'nin delindiği sahne mesela. Tabi Amiraller KH ile mi yapıyor belli değil.Oha ya! Logia olmak gerçekten büyük avantaj. Bence bu savunmayı en iyi yapan da Katakuri. Şu an bunu anladık. Gerçekten sakin kalırsan yenilmez olabiliyorsun o zaman logia isen ve KH bu seviyedeyse öyle mi?
Bölüm beni eskiye götürdü. Kata meyve ile kurtarıyor. O darbeler ile tur atacağı kesin, meyve yapışkan ve boşaltıyor etkiyi azaltıyor. Hem de Lufy bitik, Kata hasarsız. Bu bölüm bazı şeyler netleşti benim için.
Aynen ya tam bi mal bu çocuk, bi buçuk iki ayda anladığımız mekanizmayı op dünyasında 1-2 saatte anca çözdü xDGerizekalı luffy adamda kenbunshokunun yüksek olduğunu anca anlamış. Biz de bizim bilmediğimiz bişey söyleyecek sandık.
Hahah cidden o neydi dedim ben de. Adam kendisi hariç başkasına vermiyor o fırsatı demekYalnız Katakuri'nin sırtı yine yere gelmemiş. Tam sırt üstü düşecekken kafasını yere vurup kendini sektirdi.