Güçlerini kullanarak kurtuluyorlar ve bunda mantıksız bir şey yok. Şans deyip de kestirilip atılamaz. Şu anda zaten yenemiyorlar rakibini ve yenmeleri bir hayal gibi gözüküyor. Tüm arc boyunca yenemeyeceği belliydi zaten. Şu an öyle deniyor böyle deniyor ama Prometheus ormanı talan etti. Tüm denizi çevrelediler. Katakuri gemide bekliyor. Burada sormamız gereken şey bunlar buradan nasıl çıkacaklar?Katılıyorum ancak şimdiye kadar rakipler serinin zirvesi değildi her arcın başında acaba nasıl yenecek diye izliyoduk bazı güçlerini bir şekilde antilemesi bosu komik duruma düşürmesi göze batmıyordu.
Bu arc da ise yenilmez bir canavar var karşıda elinden kurtulurken tek çaremiz şans ve art arda gözümüze sokuluyor.![]()
Kaido için koskoca bir ittifak topluyorlar. Örneğin Law'ın yeteneği sayesinde Luffy ölümden döndürülse, Law yanında olduğu için şanslıydı mı denilecek?Sürekli bir hal aldığı için tepkiler de artıyor işte. Üstüne bir yonkou karşısında olunca... Seride en çok beklenen şeylerden biri yonkoular ve olanlara bak. Mesela Kaido karşısında da şanslar, antiler devreye girerse tepki daha da artacak. Haklı olarak.
İşi illaki seri içinde bir mantığa oturtuyor zaten. Lastik elektriğin antisi, su kumun antisi, Zeus yıldırım seviyor. Ancak mantığa oturtması yonkounun ana güçlerinden birinin Nami tarafından güle oynaya etkisizleştirildiği ve belki de taraf değiştireceği gerçeğini değiştirmiyor. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım bu arc. Yonkou sagaya girildi, dendiğinde nasıl umutlanmıştım oysa.![]()
twei mi yazmış onu? Dikkat etmedim. O zaman öyle olabilir.Katılıyorum. Bu arada @twei ironi yapıyordu sanırım![]()
