Ben bir yandan bu durumu sevdim. Yonkouların bizimkiler için en azından şu an ulaşılmaz konumda olması daha gerçekçi olmuş.Bu gidişle sanki hiçbiri istediğimiz yerlere gelemeyecekmiş gibi hissetmeye başlıyorum. Çünkü ittifak ve müttefikler çoğalıyor.
Neko ve İnu var. Law var. Marco gelecek. Şuan tayfada kimse Marco kadar güçlü değil. Normalde ikinci ve üçüncü adamları Zoro ve Sanji alırken şimdi bunlar daha çok ittifaklara kalabilir. Law, İnu, Neko ve Marco.
Karşılarında dövüşecekleri kişilerde basit kişiler değil. O yüzden ben Shichibukai Doflamingo indirilirken tüm tayfanın kademe atlayacağı ve zorlanacağı şekilde çizilmesini isterdim. Aynı Arabasta gibi olurdu gerçi o zaman. Hikaye farklı ilerlerken bizimkilerin güçleneceği bölümleri göremiyoruz.
Obaa bu da araklama çıktı. Sorting Hat ve Sword of Gryffindor. BM de Neville Longbottom oluyor herhalde. Hatta birazdan kendi Horcrux'u olan Zeus'u Nagini gibi kesecek xdNapoleondan grifindorun kılıcı çıktı.
Bölüm berbattı.
Aynen, mantık ne arar la vanpiste xdMantiksiz diye cok kotuye bastim ama zeus asiri sirin cizilmis.
Mom'un Zeus'u, Nami'nin Yıldırımı. Nami'ye tav oluyor derken neyi kasdettiğim belliNami'ye tav olmuyor. Yıldırıma tav oluyor. BM'nin ruhundan olduğu için de böyle olması gayet normal. Zira BM'de tam şu sıralara yemeğe düşkünlük ediyor.
Kalkıp Brook'un yıldırım çıkaracak hali yok. Burada bu şekilde Zeus'un gelmesi de gayet mantıklı. Sebebini de açıkladım.Mom'un Zeus'u, Nami'nin Yıldırımı. Nami'ye tav oluyor derken neyi kasdettiğim belli![]()