Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke bu bölüm hiç olmasaymış da bu hafta ara olsaymış.Böyle bir bölümün ardından 2 hafta beklemek sıkıcı.

Kurşunu kafa'ya yiyip ölmeyi mi planlıyor acaba. Yaptığı yanlışın patlaması Sanji açısından bir yerde yaşanacaktı. Kendini affetmedi sanırım.

ölecek olsam bil bir kadını asla tekmelemem.zeff'in etkisinde çok kalmış.kişhido felsefesi diyordu galiba nami.

göze çok centilmence gelsede çok riskli bir bakış açısı.düşman tarafında bir kadınla karşı karşıya geldi mi hükmen mağlub olacak.oda'nın bu felsefesinde yapılandırmaya gitmeye lazım :)
Öyle bir şerefsiz ki bu Sanji denen adam diyecek söz bulamıyorum. Felsefeye bak. Bu cp9 ile savaşta Nami eğer orada Kalifa ya yenilip ölseydi. Bu şerefsiz yüzünden olacaktı. Böyle aptal bi felsefe olamaz. Sadece kendisi ölecek olsa neyse arkadaşlarına da zarar veriyor.

Kadınlara vurmamak için sevdiklerini feda edebilecek birisi Sanji. Ben böyle bir karakterde insanı hayatımın içinde tutmam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanji gerçekten kendini öldürtürse efsane olur. Ama öyle bir şey olacak olsaydı bile reiju bir şekilde o kurşunun önüne atlar diye düşünüyorum.

Jimbei'ye gelince direk git kendini öldür demişti zamanında. O kadar hayatını ortaya koydu adam. Pudding'i saniyesinde affetti. Eğer doğru ise **salaklıkta iyice kendini aştı artık. Kamabakka adasındakiler bile bundan daha delikanlı. Ekşi sözlük yazarları hazırlıyor herhalde bu diyalogları. Kafa aynı.

Jimbei'ye gelince direk git kendini öldür demişti zamanında. O kadar hayatını ortaya koydu. Pudding'i saniyesinde affetti. Eğer doğru ise **salaklıkta iyice kendini aştı artık. Kamabakka adasındakiler bile bundan daha delikanlı. Ekşi sözlük yazarları hazırlıyor herhalde bu diyalogları. Kafa aynı.
affetme yok anladığım kadarıyla puding şüphelenmesin diye oyun oynuyor.bölüm ismide buna gönderme. acting skills diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık