Anladım demek istediğini, olay zincirinden önce Germa'dan 1 kişi bu düşmanlığı sezemiyor mu diyorsun. Sonuçta artık Sanji, Pudding'in 3. gözünü biliyor, plan kafadan yattı zaten. Ama dediğin gibi ben Germa'nın da, Bege ile anlaştığını düşünüyorum. Yeni manga daha düşmedi ama, anladığım kadarı ile Bege'in adamlarının iletişim için kullandığı o solucanlar, bayağı bir teknoloji ürünü. Böyle bir şey neden övülüyor? Nasıl Bege'in eline geçti? GERMA! Bunlar da Germa'nın artık saf rolünden çıkıp, partiyi dağıtacağının göstergesi. Esas bomba şu. Bege, Germa ile anlaştı Luffy'lere söylemedi. Luffy'ler ile anlaştığını Germa'ya söyledi mi? 2 tarafı da çıkarları doğrultusunda kullanıp, aradan sıyrılmayı planlıyor. BM düşerse, Germa çıkarları için BM'in üstüne konacak. Bu durumda Germa'yı kurtarma amacı taşıyan Luffy takımı hüsran olacak. O zaman bir Luffy'ler vs Germa ortaya çıkabilir. Tabi BM düşmez ise hıncını çıkaracağı ve niyetini belli etmiş bir Germa ve Luffy'ler ortada olacak. Bege'in oradan uzaması yada bunları satması içten bile olmaz. Sonuçta adam stratejist olarak geçiyor. Yani ben Bege olsam böyle yapardım. Hatta Mont'dor kitaplarını da bir adamıma yaktırdım düğün saatinde ki, Chaos başlasın.İşte normal şartta Sanji k. hakisi ile hissetmeyecek mi? Örtüyü açmadan, sonuçta karşındakinin duygusunu çözebilirsin gibi geliyor. Sanji'yi geçelim hadi, germa'da hiç mi yatkın adam yok, oradaki davetlilerin öldürme hissini ya da tuhaflığı sezemeyecek?