Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 861: Mükemmel Oyuncu

Bölüm Nasıldı

• Kullanılan toplam oy
    155
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yapacak ki Germa güvenmekten başka?

Düğün iptal olursa Mom'u indirelim diyecek halleri yok zaten gayet iyi biliyorlar Mom'un gücünü. Yancı olmak için gelmişler.

Germa ikinci ihtimali hesaplayan bir aile olsa evliliği istemez. Güçleri yetmiyor yonkouya farkındalar.
Aksi bir durumda kaçış veya kontra bir saldırı planları olabilir.

Aynadan kastın, Carmel Ana'nın görüntüsü aynanın içindedir mi demek istiyorsun? Bu durumda Carmel Ana oralarda bir yerde ki görüntüsü yansıtılmış ve mutlu şekilde gözüküyor. Pek olur gibi gelmedi bana şahsen. Çünkü böyle bir durumda Brülee elleri bağlı bile olsa planı öğrendikten sonra Carmel Ana'yı uyarabilirdi. Belki de uyardı :D Bilemedim. Ama bu oluşumda Carmel Ana partinin yapıldığı yere yakın ve kanlı canlı yaşıyor.
Doğrudan ayna dünyasının içinde takılıyor, bugün gülüyormuş mesela yarın ağlar falan.

Carmel ana aslında BigMom. Şuanki bigmomsa fotoğraftaki kadının ruh meyvesiyle yaptığı bir kuklası falan. Fotoğrafa dokunulunca asıl bedeni zarar görüyor. Hatta BM o hepimizin annesi derken kasteddiği şeyde bu olabilir.
Çok güzel teori bence :good: bedeni hiç bir şekilde zarar görmemiş Bege'in dediğine göre sadece resim düştüğünde zarar görmesi falan sen söyleyince neden olmasın dedim. Tek sorun Cracker vol 2 olmuş olur Oda tekrara düşmeyi sever ama bunu art arda yapar mı bilemedim :bilmem:

Ne yapacak ki Germa güvenmekten başka?

Düğün iptal olursa Mom'u indirelim diyecek halleri yok zaten gayet iyi biliyorlar Mom'un gücünü. Yancı olmak için gelmişler.

Germa ikinci ihtimali hesaplayan bir aile olsa evliliği istemez. Güçleri yetmiyor yonkouya farkındalar.
Mingo ezik tayfasıyla mı Kaido'yu indirmeyi planlıyordu ?

Kendinden güçlü birini indirmenin birçok yolu vardır diyen de kendisiydi. Germa için bu yol Bege ile kurulan ittifak olabilir, pastanın zehirlenmesi ile Mama'nın güçsüz düşmesi sağlanacak olabilir. Olabilir de olabilir. Geçen de dedim Germa çilek bahçeleri ile ünlü değil, herifler suikastçi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık